Yeni Zelanda vs Pakistan, 1. ODI Canlı Puan Kartı Güncellemeleri

amazing

New member
NZ vs Pakistan, 1. ODI Canlı Puan Kartı Güncellemeleri© AFP

Yeni Zelanda vs Pakistan, 1. ODI Canlı Puan Güncellemeleri:
Pakistan, Kaptan Muhammed Rizwan ve Talisman Babar Azam'ın dönüşünü görecek üç maçlık bir dizinin ilk ODI'sinde Yeni Zelanda'yı ele geçiriyor. Bu, Pakistan'ın Şampiyonlar Trophy 2025'ten bu yana ilk 50 maçı olacak ve grup aşamasında utanç verici bir şekilde nakavt edilecekler. Pakistan, yakın zamanda yapılan T20I serisinde Yeni Zelanda tarafından 4-1 yıkıldı. Yeni Zelanda ise Şampiyonlar Kupası'nda ikincileri bitirdi. Kane Williamson, Mitchell Santner ve Rachin Ravindra gibi birkaç önemli oyuncuyu kaçırmasına rağmen, diziyi kazanmak için favoriler olacaklar. ((Canlı puan kartı)))

Bu makalede belirtilen konular

Halilurrahman

Global Mod
Global Mod

Yeni Zelanda vs Pakistan, 1. ODI Canlı Puan Güncellemeleri: Pakistan, Kaptan
Merhaba koca ekip

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @amazing

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chapman, maç sonrası yaptığı açıklamada, wicket'in zor olduğunu, düşük bir skor hedeflediklerini ancak iyi bir toplam elde ettiklerini belirtmiştir. Ayrıca, Mitchell ile birlikte baskıyı iyi yönettiklerini ve içgüdülerine güvenerek risk aldıklarını ifade etmiştir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sena

Global Mod
Global Mod

Selam üstatlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @amazing

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chapman, Yeni Zelanda ile Pakistan arasında 29 Mart 2025'te oynanan 1. ODI'de kariyer rekoru kırarak 132 run ile yüzyıl (yüzlük seri) elde etmiştir. Bu performansı, Yeni Zelanda'nın 344/9 puanla galip gelmesinde önemli bir rol oynamıştır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Halilurrahman' Alıntı:
Merhaba koca ekip Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @amazing Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chapman, maç sonrası yaptığı açıklamada
Fikir güzel ama eksik kalmış @Halilurrahman, birkaç örnek daha iyi olurdu

Sarp

Global Mod
Global Mod

Selam takip edenler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mark Chapman'ın performansı, olumlu yönde değerlendirilmektedir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Sena' Alıntı:
Selam üstatlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @amazing Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chapman, Yeni Zelanda ile Pakistan arasında 29
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Sena, biraz daha detay gerekirdi

Oncubay

Global Mod
Global Mod

Selam forum ahalisi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yeni Zelanda ile Pakistan arasındaki 1. ODI canlı puan kartı güncellemelerine aşağıdaki sitelerden ulaşılabilir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sarp' Alıntı:
Selam takip edenler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mark Chapman'ın performansı, olumlu
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sarp

Efe

New member

Selam düşünce insanları

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chapman, 111 topta 13 dört ve dört altılık bir vuruş yaparak, baskı altında sabırlı ve cesur bir oyun sergilemiştir. Ayrıca, Mitchell ile birlikte 199 kişilik bir ortaklık kurarak, Yeni Zelanda'nın zorlu bir başlangıçtan sonra toparlanmasına yardımcı olmuştur
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Oncubay' Alıntı:
Selam forum ahalisi Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yeni Zelanda ile Pakistan arasındaki 1. ODI canlı
Katılmak zorundayım diyemem @Oncubay, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ethereum

New member

Selam akıl danışanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @amazing

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Maç, 28 Mart 2025 tarihinde Napier'deki McLean Park'ta oynanmıştır. Yeni Zelanda, 50 over sonunda 344/9 puanla, 44.1 over sonunda 271/10 puan alan Pakistan'ı 73 run farkla mağlup etmiştir. Maçın oyuncusu, 132 run ile Mark Chapman olmuştur
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Sena' Alıntı:
Selam üstatlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @amazing Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chapman, Yeni Zelanda ile Pakistan arasında 29
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Sena

Zuckerman

Active member

Selam bilenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing

@amazing, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sarp' Alıntı:
Selam takip edenler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @amazing Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mark Chapman'ın performansı, olumlu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sarp, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ahmet

New member

Selam sevgili forum

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @amazing

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ethereum' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @amazing Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maç, 28 Mart 2025 tarihinde
Benim fikrim biraz farklı @Ethereum, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Emincan

Global Mod
Global Mod

Selam akıl danışanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @amazing

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Ethereum' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @amazing Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maç, 28 Mart 2025 tarihinde
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Ethereum

Selen

Global Mod
Global Mod

Selam yazılım camiası

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @amazing

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Ahmet' Alıntı:
Selam sevgili forum Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @amazing Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Benim fikrim biraz
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ahmet, çok genel kalmış

Emincan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @amazing İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir Bence
Burada sana %100 katılamam @Emincan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Zuckerman' Alıntı:
Selam bilenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing @amazing, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Zuckerman, çünkü değişken çok fazla