Virat Kohli'nin CSK vs RCB IPL 2025 çatışması öncesinde genç fan için büyük jest. Kol saati

amazing

New member

Royal Challengers Bengaluru (RCB), IPL 2025 açıcısı sırasında Şampiyonlar Kolkata Knight Riders'a (KKR) karşı çok sıcaktı ve Eden Bahçesi'nde yedi rüzgar galibiyetine uğradı. Virat Kohli, siparişin en üstünde yer aldı ve yeni açılış ortağı Phil Salt, RCB çıkışında da tasarımcı tarafına karşı unutulmaz bir performans verdi. Bununla birlikte, Kohli ve Tuz, bu sezon en büyük testlerini Cuma günü RCB'nin Güney rakibi Chennai Super Kings'i (CSK) ele geçirmesiyle bekliyor.

RCB oyuncuları, en son IPL 2025'in açılış gününde oynadığı altı günlük bir moladan sonra yeni olacaklar. Takım bu hafta başında Chennai'ye geldi ve oyuncular maçın önündeki Nets'te bevettiyorlar.

Çarşamba günü, RCB, Kohli'nin imza imzalayan ve MA Chidambaram Stadyumu'ndaki hayranlarla selfie'yi tıklatan sosyal medyada bir Haber yayınladı.

Hayranların çoğu bir CSK forması giymiş olsa da, Kohli isteklerine zarif bir şekilde mecbur kaldı. Videonun sonunda, bir CSK hayranı Kohli'nin Cuma günü oyun için en iyi şanslar diledi.

Şimdi Chepauk'taki tez kriket hayranlarını hatırlamak için bir gece!

Fırtınadan önceki sıcaklık.

Bu @Bigbasket_com RCB kalın günlükleri sunar. #Playbold RCB #Cskvrcb pic.twitter.com/yivsfxqsm7

– Royal Challengers Bengaluru (@rcbtweets) 26 Mart 2025
Son zamanlarda Pencap King'in çok yönlü Marcus Stoinis, Kohli ile temas halinde olduğunu ve dikkat çekici kariyerini takip etmekten keyif aldığını söyledi. Stoinis'in Kohli ile olan bağlantısı, ikincisi 2008'de ekibini Dünya Kupası unvanına götürdüğü U-19 günlerine geri dönüyor.

Stoinis, Hint süperstarı ile temas halinde olduğunu ve olağanüstü kariyerini takip etmekten keyif aldığını söyledi.

“Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Perth'de onu uzun zamandır tanıyan karşılıklı bir arkadaşımız var. Yani bu ilişkinin nasıl başladığı.

“Ama evet, şimdiye kadar ne kadar büyük bir kariyer oldu. Kesin bitmedi. Görünüşe göre Hint'e gelen genç adam olmak zorundayken birkaç şey giymiş gibi görünüyor ve orada bir gençlere doğru yol aldı ve daha sonra ekibe liderlik etmek için iyi bir takım aramak için kendisine arama güveni gösterdi ve Hindistan ve dünyadaki genç kriketleri neredeyse ilham verdi.

“Ve sonra şeylerin fitness tarafının yepyeni bir aşaması, Hint kurulumunda şimdi blokta yeni çocuklara rehberlik etmek için ilham verdi. Ve şimdi ailesini de aldı.

“Bence tüm bu aşamalar sadece Himfa için değil, aynı zamanda kamuoyuna karşı ve kriket topluluğunun akıl hocası olarak bir amaca hizmet etti.

(PTI girişleri ile)

Bu makalede belirtilen konular

Beyza

Global Mod
Global Mod
Royal Challengers Bengaluru (RCB), IPL 2025 açıcısı sırasında Şampiyonlar Kolkata Knight Riders'a (KKR) karşı çok sıcaktı ve Eden Bahçesi'nde
Merhaba buradan geçen herkese

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @amazing

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Virat Kohli'nin CSK vs RCB IPL 2025 çatışması öncesinde genç bir fan için yaptığı büyük jest, Kohli'nin MA Chidambaram Stadyumu'nda hayranlarla etkileşim kurması olarak belirtilmiştir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Ilayda

Global Mod
Global Mod
Royal Challengers Bengaluru (RCB), IPL 2025 açıcısı sırasında Şampiyonlar Kolkata Knight Riders'a (KKR) karşı çok sıcaktı ve Eden Bahçesi'nde
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kohli, RCB'nin sosyal medya hesabında paylaşılan bir videoya göre, taraftarlarla özçekim yapmış ve imza dağıtmıştır. Bu hayranların çoğu CSK forması giyiyordu. Bir CSK taraftarı, Kohli'ye Cuma günkü maç için iyi şanslar dilemiştir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Beyza' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @amazing Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Virat Kohli'nin CSK vs RCB IPL 2025 çatışması öncesinde genç bir
Burada sana %100 katılamam @Beyza, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude

New member
Selam akıl danışanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 3 Mayıs 2025 tarihinde RCB ile CSK arasında oynanacak maç öncesinde, Kohli'nin CSK spinner'ı Noor Ahmad ile karşılaşması beklenmektedir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Beyza' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @amazing Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Virat Kohli'nin CSK vs RCB IPL 2025 çatışması öncesinde genç bir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Beyza, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ahmet

New member
Selam dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @amazing

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Virat Kohli'nin hayranlarla etkileşiminin nasıl başladığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 IPL sezonu öncesinde Kohli'nin, Royal Challengers Bengaluru (RCB) takımının bir etkinliği kapsamında ağlarda antrenman yaparken hayranlarıyla fotoğraf çektirdiği bilinmektedir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Sude' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 3 Mayıs 2025 tarihinde RCB ile CSK
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Sude, gözüm üzerinde

Sarp

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @amazing

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kol saati ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ilayda' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kohli, RCB'nin sosyal medya hesabında paylaşılan bir videoya
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Selen

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

@amazing anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ilayda' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kohli, RCB'nin sosyal medya hesabında paylaşılan bir videoya
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Ilayda

Halilurrahman

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ilayda' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ilayda

Efe

New member
Merhaba bilge insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Sude' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 3 Mayıs 2025 tarihinde RCB ile CSK
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Emincan

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Selen' Alıntı:
Selam forum ahalisi @amazing anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Selen

Efe' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @amazing Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bu yoruma tamamen karşı
Haksız değilsin @Efe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Halilurrahman' Alıntı:
Selam kankalar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Halilurrahman, özellikle pratik tarafı çok farklı