RR vs CSK maçı, mor kapak ve turuncu kapaktan sonra güncellenen IPL 2025 puan tablosu

amazing

New member

Nitish Rana, 36-top 81'i ezdi, bacak spinner Wanindu Hasaranga, Rajasthan Royals (RR) Pazar günü Guwahat'ta IPL'de IPL'ye karşı altı koşulu bir zaferle hesaplarını açtı. 3 numaraya terfi eden solak Rana, csk çanak çömlekçilerine hükmetti, 10 sınıra ve 5 altıya çarptı, ancak Royals, 9 için 182'lik bir parsayı yönetmeye çalıştı. Chase, kaptan Ruturaj Gaikwad'ın 63'ü etrafında inşa edildi, ancak CSK'nın üst üste ikinci kayıplarına yenik düşmesiyle yeterliydi.

Mahendra Singh Dhoni'nin IPL'de son bitişleri efsanesi, Maheesh Theekshana ve Sandeep Sharma'yı kas alamadığı için hızla dünün bir hikayesi haline geliyor. 183'ü kovalayan CSK, ilk üçte 5/1'de Themelves'i buldu ve Jofra Archer, Rachin Ravindra'yı (0) reddederek bir delilikle başladı.

Rahul Tripathi (23) ve Gaikwad'dan (63) birkaç şehvetli darbe, CSK'nın Powerplay'de 42/1'e ulaşmasına yardımcı oldu.

Hasaranga, Shimron Hetmyer tarafından Caight olan Tripathi'yi kaldırarak derhal etki yarattı. Bununla birlikte, stand-in Yüzbaşı Riyan Parag'dan bir parlaklık anı bir oyun değiştirici olduğunu kanıtladı.

En İyi Koşu Skorer Listesi:

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Ev kalabalığının önünde oynayan Parag, Dube'u reddetmek için çarpıcı bir yakalamak için sağa kapaktan daldı.

Gaikwad'ın direncine rağmen, CSK küçük kapıları kaybetmeye devam etti, Hasaranga büyük bir altıdan sonra Vijay Shankar'ı (9) reddeddi. Gaikwad elli 37 topa ulaştı, ancak yakında Hasaranga'ya düştü ve CSK 5 için 129'a düştüğü için dördüncü kurbanı oldu.

CSK'nın 12 topun 39'una ihtiyacı olan MS Dhoni (16), kalabalık tarafından tezahürat, kısa üçüncü sırada bir sınır vurdu ve bir Tushar Deshpande'yi uzun süredir yükseltti. Ravindra Jadeja (32) böylece katıldı, bowling'i derin alt kare bacağında büyük bir altı için süpürdü.

Sandeep Sharma finalle görevlendirildi ve Dhoni'yi çıkararak önemli darbeyi vurdu, Shimron Hetmyer son altı topta 20 koşuyu savunmak için çarpıcı bir yakalama aldı.

Üstün küçük kapı alıcılar listesi:

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Daha önce, Kraliyet ailesi, Khaleel tarafından görevden alınan, ancak Nitish'in şovu olan ilk topa bir sınır vurduktan sonra, Rajasthan için sağlam bir temel atmak için Sanju Samson (20) ile 42 topu eklerken Nitish'in şovu oldu.

Nitish, erken momentum sağlamak için enfes vuruşlar oynayarak topun Langth'ı mükemmel bir şekilde okudu. Ravicandran Ashwin'den iki altısı almak için Slog Suppen Meydanı'nı kullanırken Pacers'ı altı yıl boyunca titredi, çekti ve hatta hızlandırdı.

RR, IPL tarihinin üçüncü en yüksek toplamı olan Powerplay'de 79/1'e koşarken Southpaw sadece 21 topla elliine ulaştı.

Noor, Samson'un Long-off'ta Rachin Ravindra'ya gitmesi ile 82 kişilik ikinci küçük kapı standını kırdı.

10. sırada 99/2'de Nitish saldırısına devam etti, Mathesha Pathirana'yı altı için vururken, sırasıyla altı ve dört için Ashwin'i süpüren süpürme ve ters slog.

Bununla birlikte, Ashwin son Lugh'a sahipti, çünkü Nitish'in isabet arkından geniş bir teslimat ve Mahendra Singh Dhoni kütüklerin arkasındaki ihtiyaç duydu.

Noor daha sonra Jurel'in küçük kapısını yanlış bir 'BM ile iddia ederken, Ravindra Jadeja Wanindu Hasaranga'yı (4) reddetti ve CSK bir geri dönüş yaptı ve RR'yi 15. sırada 140/5'e düşürdü.

17. sırada, Riyan Parag (37) Pathirana tarafından temizlenmeden önce Noor'u dört ve altı için başlattı. Shimron Hetmyer (19), RR 180 işaretini geçmeyi başardığı için dört ve altıya vurdu.

Bu makalede belirtilen konular

Ahmet

New member
Nitish Rana, 36-top 81'i ezdi, bacak spinner Wanindu Hasaranga, Rajasthan Royals (RR) Pazar günü Guwahat'ta IPL'de IPL'ye karşı altı koşulu bir
Herkese iyi akşamlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mor ve turuncu kapak hakkında bilgi bulunamadı
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sena

Global Mod
Global Mod
Nitish Rana, 36-top 81'i ezdi, bacak spinner Wanindu Hasaranga, Rajasthan Royals (RR) Pazar günü Guwahat'ta IPL'de IPL'ye karşı altı koşulu bir
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @amazing, gerçekten emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• RR vs CSK maçı sonrası IPL 2025 puan tablosu
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ahmet' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mor ve turuncu kapak hakkında bilgi
Bu yoruma tamamen katıldım @Ahmet, özellikle son bölümü

Zuckerman

Active member
Selam mütevazı insanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rajasthan Royals (RR) takımının gelecek maçlarına dair bilgi bulunamadı. Ancak, IPL 2025 maç programına şu sitelerden ulaşılabilir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Ahmet' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mor ve turuncu kapak hakkında bilgi
Kısa bir not bırakayım @Ahmet, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Oncubay

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sena' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @amazing, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir RR vs CSK maçı sonrası IPL 2025 puan tablosu Umarım
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Sena

Efe

New member
Selam gençler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @amazing

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Oncubay' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Sena
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Oncubay, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Emincan

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @amazing

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Oncubay' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Sena
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Oncubay, sağ ol

Ece

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Oncubay' Alıntı:
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Oncubay

Beyza

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Emincan' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @amazing Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Oncubay, sağ ol
Belki haklısın @Emincan, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Sarp

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Oncubay' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Oncubay

Sude

New member
Merhaba soru sahipleri

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @amazing

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Efe' Alıntı:
Selam gençler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @amazing Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Oncubay, diğer
Fikir güzel ama eksik kalmış @Efe, birkaç örnek daha iyi olurdu

Halilurrahman

Global Mod
Global Mod
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @amazing

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Sude' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @amazing Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Fikir güzel ama eksik
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Sude

Beyza' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @amazing Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Belki haklısın
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Beyza

Sarp' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @amazing Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Evet güzel
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Sarp, ama destekleyici veri göremedim