'Rohit Sharma, Virat Kohli gol atmıyordu ama düştüm': eski Hindistan yıldızı tarafından MS Dhoni'ye karşı çarpıcı iddialar

amazing

New member
Virat Kohli ve MS Dhoni'nin dosya fotoğrafı© AFP

Hint kriket takımına girmek zor, ancak yan taraftaki bir yere gitmek daha da zor. Ülkedeki en popüler spor olan yetenek arzı çok büyük. Ayrıca, bazen oyuncuların fırsat eksikliği nedeniyle hoşnutsuz hissedebileceği anlamına gelir. Aynı şey Manoj Tiwary için de geçerlidir. Şimdi emekli olan yıldız, 2006-07 Ranji Trophy'de ortalama 99.50 idi, ancak yaralanma nedeniyle uluslararası çıkışını uzun süre beklemek zorunda kaldı. Ancak, ilk çıkışı 2008'de geldiğinde özel değildi. İlk Odi yüzyılını 2011 yılında Chennai'deki Batı Hint Adaları'na çarptı, ancak bu maçtan sonra aylarca banklandı.

Bayan Dhoni o zaman tarafın kaptanıydı.

“O kaptandı. Hindistan Takımı, kaptanın planlanmasına göre koşuyor. Devlet ekiplerinde işler farklı ama Hindistan Takımında her şey kaptan hakkında. “Sunil Gavaskar'ın görev süresi boyunca onun çağrısı oldu, aynı Mohammad Azharuddin'in görev süresi sırasındaydı. Bundan sonra Dada vb. Bu, katı bir yönetici gelmedikçe ve belirli bir kural oluşturmadıkça devam edecek. “Dedi.

“Ajit Agarkar'ı (şu anki BCCI Şefi seçici) görüyorsunuz ve güçlü kararlar alabileceğini düşünüyorsunuz. Antrenörle aynı fikirde değil. , Cevabını bilmek istiyorum, ama o sırada herhangi bir mürekkeple karşılaşmadım.

“Daha sonra takımda bulunan oyuncular Virat Kohli, Suresh Raina, Rohit Sharma. Xi oynamada bir yer bulamadım, o zaman altı aylık bir alanda gerçekleşti.

Manoj Tiwary Bengal'i uzun süre yönetti ve aynı zamanda spor ve gençlik işleri için bir devlet bakanı oldu

Bu makalede belirtilen konular