“Önerilen Aniket Verma, Priyansh Arya, vb.

amazing

New member

Chennai Super Kings, Hindistan Premier Ligi'nin (IPL) devam eden baskısında zor zamanlar geçiriyor. Beş kez şampiyonlar kampanyalarını, Mumbai Kızılderililerinin kemerleri üzerinde bir galibiyetle açtı, ancak kraliyet rakipleri Bengaluru ve Rajasthan Royals'a karşı yenildi. Her iki kayıpta da, CSK'nın vuruş serisi düştü ve tarafı hatta alamadı. Konuları daha da kötüleştirmek için, bir zamanlar en iyi sonlandırıcılardan biri olarak kabul edilen efsanevi Bayan Dhoni, bu yüzden masraflara göre performans gösteremedi.

IPL'de devam eden mücadelelerinin ortasında, CSK'nın keşif üyelerinden biri beş kez şampiyonlar ve açık artırma stratejileri hakkında şok edici bir vahiy yaptı. CSK, deneyimli oyuncuları genç yeteneklere çok fazla yatırım yapmak yerine kadrolarında tutmakla bilinir.

Sosyal medyada viral olan bir Haberda, CSK Scout, diğer panelistlerle etkileşime giren göllerdi. Diğerlerinin yanı sıra Priyansh Arya, Vipraj Nigam, Aniket Verma gibi genç oyuncuların isimlerini önerdiğini açıkladı, ancak CSK bu isimleri reddetti.

“Ben bir yetenek keşif üyesiyim ve UP ve Pencap liglerinin birkaç maçını izlemeye gittim. Oradan Priyansh Arya, Vipraj Singh, Swastik Chikara, Aniket VerMember isimlerini tavsiye ettim.

CSK Scout – “Priyansh Arya, Swastik Chikara, Vipraj ve Aniket Verma gibi isimler verildiğinde UP ve Pencap liglerindeki maçlara katıldım.”

Ancak CSK açık artırmada Ashwin, Sam Curran, Deepak Hooda ve Rahul Tripathi'yi seçti. pic.twitter.com/z6chumyfc0

– CricketGully (@thecricketgully) 31 Mart 2025
“Benim işim açık artırmadan önce isimleri CSK'ya vermek.”

Bu vahiy, CSK Mega Müzayedelerde Ravicran Ashwin, Deepak Hooda, Rahul Tripathi'yi satın almaya devam ederken büyük bir şok oldu. Tüm tez isimleri devam eden mevsimde form için mücadele ederken, Priyansh, Vrraj ve Aniket gibi hayranları performanslarıyla etkiliyor.

Priyansh, Gujarat Titans'a karşı Pencap Kings için IPL çıkışında 23 toptan 47'lik bir gişe rekoru kırdı. Vipraj bir küçük kapı aldı ve Lucknow Super Giants'a karşı Delhi Capitals için 15 top daha önemli bir 39 puan almaya devam etti.

Son olarak, Aniket Verma, Delhi Capitals'a karşı Sunrisers Hyderabad için 74 turluk parlak bir 41 top oynadı.

Ancak, beş zaman şampiyonu zor durumdan geri döndüğü için bilinen bir şey söyleyecek ve turnuvanın geri kalanında nasıl ilerlemeyi planlayacak.

Bu makalede belirtilen konular