Hindistan Yıldızı ve IPL Tarih Yapıcısı Rishabh Pant, ticari kazançların yüzde 10'unu vermek için büyük bir çağrı alıyor …

amazing

New member
Hint kriket ekibinin dosya fotoğrafı© AFP

Hindistan Team'in tüm formatlarda dayanak noktası olan Rishabh Pant, tüm ticari kazançlarının% 10'unu Rishabh Pant Vakfı'na doğru ilerlemeye karar verdi. Yıldız küçük kapı bekçisi hamuru, bu endavour aracılığıyla kriket ve kriket olmayan nedenleri ilerletmede stratejik bir rol oynamayı öngörüyor. Önümüzdeki şampiyonlar kupasında mavi erkekler için önemli bir rol oynayan Pant, bu projeyi kalbine yakın olarak görüyor ve önümüzdeki birkaç ay içinde girişimin daha ince ayrıntılarını numaralandıracak.

“Olduğum her şey, sahip olduğum her şey güzel kriket sporu ve hayattan öğrendiğim her şey. Ben ve geç kapalı olduğum pozisyonda olduğum için minnettarım, spora ve topluma geri dönerek düşündüm. -Bereter Zaman Kya Ho Sakta Hai? İleride, tüm ticari kazançlarımın% 10'unu Rishabh Pant Vakfı'na yöneliyorum. Ana Bahut heyecanlı Hu ve ben başlamak ve bu plan hakkında daha fazla paylaşmak için sabırsızlanıyorum, ”dedi Rishabh Pant.

27 yaşındaki Rishabh, 2017'de Hindistan için ilk çıkış, hem beyaz hem de kırmızı top kriketindeki takım için olağanüstü varlık haline gelmek için safları sorunsuz bir şekilde yükseltti. Hey, ODI, T20I ve Testler arasında 150 uluslararası maçta ülke için oynadı ve geçen yıl T20 Dünya Kupası'nı eve getiren ekibin hangi ayrılmaz bir kısmı, Hindistan'ın Uluslararası Kriket Konseyi (ICC) için 11 yıllık beklemesini sona erdirdi Kupa.

Bununla birlikte, önemi özellikle Test maçlarında hissedildi ve Avustralya, İngiltere ve Güney Afrika'da yüzyıllar kaydetti, bu da bir Hintli küçük kapı bekçisi için kesin bir başarı oldu. Rishabh'ın çabaları, daha geniş kriket kardeşliği tarafından canlı bir şekilde yeniden geliştirildi ve Lucknow Süper Dev, son Mega'da hizmetlerini güvence altına almak için Rs 27 crore'yi kabuklandırdığı için Hindistan Premier Ligi (IPL) tarihinde şimdiye kadarki en pahalı oyuncu haline geldi. Açık artırma, yani onu franchise kaptanı olarak belirler. Hey, T20I'lerde ve IPL'deki Delhi başkentlerinde zaten Hindistan'a liderlik etmiş olan potansiyel bir kaptanlık adayı olarak toplu olarak lanse edildi.

Bu makalede belirtilen konular