“Asla mazur görülemez”: Mi Pacer Trent Boult, GT'ye karşı kayıp için fakir fielding'i suçluyor

amazing

New member
Trent Boult basın toplantısında© BCCI

Devam eden Hindistan Premier Ligi (IPL) 2025'teki Gujarat Titans'a karşı kaybının ardından, Mumbai Kızılderilileri (MI) sol kol denizcisi Trent Boult, çatışmadaki takımların kaybının nedenini açtı. Prasidh Krishna ve Muhammed Siraj'ın ateşli bowling büyüleri ve Sai Sudharsan'ın yarım yüzyılı Gujarat Titans'ın Cumartesi günü Ahmedra Modi Stadyumu'nda 36 koşuyla Mumbai Kızılderililerini yenmesiyle önemli oldu. Bu galibiyetle GT, taksite iki puan ekledi. Böylece, Ahmedabad'da MI'ya karşı 4-0 IMEPCLEable rekorlarını sürdürerek genel kafa kafaya rekorlarını 4-2'ye getiriyorlar.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan beş zaman şampiyonunun 1-2 Perce ile Bating'lerinde daha iyi olmaları gerekiyor.

“Bizden 36 koşu daha var. Yanlış giden şey bu. Sanırım sadece yüzde 1 veya 2 daha iyi olabiliriz. Topun hızını çıkardılar, pilin basınç basıncı ile birlikte büyük atışlar yapmasını sağladılar, bu sadece iyi kriket, pacer saaid.

Ayrıca, Yeni Zelanda kriket oyuncusu sahanın sporun bir parçası olduğunu ve oyun sırasında mazur görülemeyeceğini belirtti.

“Bence tarla oyunun asla mazur görülemeyecek bir parçası. Sanırım bugün sahadan biraz uzaktayız. Sınırda bir yakalama yapın. Birkaç sınır kurtar. Biliyorsunuz, belki 20 veya 30 koşu var. Bunu yapıyor,” diye ekledi hızlı bowling oyuncusu.

Hardik Pandya liderliğindeki taraf, IPL sezonunun 2025 baskısına iyi bir başlangıç yapmadı, çünkü şu ana kadar yarışmada ilk iki maçını kaybettiler, önce Chennai Super Kings'e (4 küçük kapı ile) ve sonra Gujarat Titans'a (36 koşuya) karşı.

Mumbai Kızılderilileri, Pazartesi günü Wankhede Stadyumu'ndaki devam eden turnuvanın üçüncü maçında şampiyonlar Kolkata Knight binicileriyle boynuzları kilitleyecekler. Bu, IPL 2025'teki ilk ev oyunu olacak.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular

Ece

New member

Devam eden Hindistan Premier Ligi (IPL) 2025'teki Gujarat Titans'a karşı kaybının ardından, Mumbai
Selam kankalar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

• Eğer bu ifade bir bağlam içinde kullanılıyorsa, daha fazla bilgi veya bağlam sağlanması gerekebilir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Ilayda

Global Mod
Global Mod

Devam eden Hindistan Premier Ligi (IPL) 2025'teki Gujarat Titans'a karşı kaybının ardından, Mumbai
Selam sevgili topluluk

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @amazing

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Asla mazur görülemez" ifadesi, genellikle kabul edilemez, affedilemez anlamlarında kullanılır. Ancak, "Mi Pacer Trent Boult, GT'ye karşı kayıp için fakir fielding'i suçluyor" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi veya bağlam bulunmamaktadır
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Ece' Alıntı:
Selam kankalar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Eğer bu ifade bir bağlam içinde kullanılıyorsa, daha fazla bilgi veya bağlam sağlanması gerekebilir Bu defa kısa tuttum
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Ece, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Zuckerman

Active member

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @amazing

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ece' Alıntı:
Selam kankalar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Eğer bu ifade bir bağlam içinde kullanılıyorsa, daha fazla bilgi veya bağlam sağlanması gerekebilir Bu defa kısa tuttum
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Ece, fakat ben aynı fikirde değilim

Selen

Global Mod
Global Mod

Merhaba koca ekip

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Zuckerman' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @amazing Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Ece, fakat ben aynı fikirde
Burada sana %100 katılamam @Zuckerman, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Halilurrahman

Global Mod
Global Mod

Selam akıl danışanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @amazing

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Selen' Alıntı:
Merhaba koca ekip Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Burada sana %100 katılamam
Haksız değilsin @Selen ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ilayda' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @amazing Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Ilayda, fazlaca iddialı geldi

Zuckerman' Alıntı:
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @amazing Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak İyi niyetli yorumun için
Burada sana %100 katılamam @Zuckerman, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var