Arshdeep Singh, T20i rekorunu kırdığı için Yuzvendra Chahal'dan özür diliyor. Çok komik. Kol saati

amazing

New member

Arshdeep Singh Çarşamba gecesi tarih yaptı ve İngiltere'ye karşı ilk maçta T20I kriketinde en yüksek Hint küçük kapı alıcı oldu. Hala 25 yaşında olan sol kol denizcisi, açılış büyüsünde Phil Salt ve Ben Duckett'in küçük kapılarını aldıktan sonra rekoru kırdı. Bu iki küçük kapı, T20i takımını önceki rekor sahip Yuzvendra Chahal'ın önünde 97'ye aldı. Oyundan sonra konuşan Arshdeep, Chahal'dan oldukça komik bir eylemle taksitini geçtiği için özür diledi.

BCCI tarafından yayınlanan bir Haberda Arshdeep, Yuzvendra Chahal'dan rekorunu kırdığı için özür dilediğinden kulaklarını şaka bir şekilde tutuyordu.

Chahal 96 küçük kapısını 80 maçta alırken, Arshdeep çetelesine oldukça olağanüstü bir oranda ulaştı. Sol kol pacer, 97 küçük kapıya ulaşmak için sadece 61 oyun aldı, ortalama 17.90 ve 13.03 grev oranı, yani neredeyse iki tane daha küçük bir küçük kapı aldı.

Arshdeep, ilk T20I'daki Hindistan'ın baskın zaferinin tonunu belirledi ve dörtte 2/17 rakamlarla sona erdi. Formu ve kahramanlığı en kısa formatta göz önüne alındığında, beş maçlık T20i serisinin sonunda 100-yanıltıcı işaretine ulaşacağı kesin.

Bu nedenle Arshdeep, Şampiyonlar Trophy 2025 ekibinde Hindistan için seçildi ve Jasprit Bumrah ve Muhammed Shami'yi çevreleyen fitness endişeleri göz önüne alındığında, XI oyununda yer alma şansına sahip.

Ancak Chahal, T20 Dünya Kupası 2024 kazanan kadrosunun bir parçası olmasına rağmen, Ağustos 2023'ten bu yana Hindistan'ı bir T20i'de temsil etmedi.

Bilek spinner, eşi Dhanashree Verma'dan boşanma söylentileri arasında son haftalarda Instagram'a bir dizi şifreli yazı hazırladı.

Çarşamba günü, Chahal “Gerçek aşk nadirdir. Merhaba, benim adım 'nadir'.”

Hindistan, 25 Ocak'ta Chennai'deki ikinci T20i'de İngiltere'yi ele geçiriyor.

Bu makalede belirtilen konular