“Zafer Benim Olduğu Kadar Senin de Olduğun Gibi”: Virat Kohli'nin Hindistan'ın T20 Dünya Kupası Zaferi Sonrasında Anushka Sharma İçin Yazdığı Samimi M

amazing

New member
Virat Kohli (solda) ve Anushka Sharma.© Instagram

Şık Hintli vurucu Virat Kohli, T20 Dünya Kupası 2024'ü son over'da Güney Afrika'yı yedi sayı farkla yenerek kazandıktan ve Barbados'taki Kensington Oval'da 11 yıllık ICC şampiyonluğu bekleyişine son verdikten bir gün sonra eşi ve Bollywood oyuncusu Anushka Sharma'ya içten bir not paylaştı. Hindistan, Cumartesi günkü şampiyonluk mücadelesine Güney Afrika ile birlikte yenilmeyen iki takımdan biri olarak girdi. Maçın Oyuncusu Virat Kohli, Hindistan'ın Erkekler T20 Dünya Kupası finalindeki en yüksek toplam olan 176/7'lik rekabetçi bir skor elde etmesine yardımcı olmak için 59 topta 76 sayı ile en önemli anda öne çıktı. 31 topta 47 sayı yapan Axar Patel ile dördüncü kale için 72 sayılık ortaklığı ve 16 topta 27 sayı yapan Shivam Dube ile 57 sayılık ortaklığı.

Virat, 'Instagram'da karısının bir fotoğrafıyla bir gönderi paylaşarak, “Bunların hiçbiri sen olmadan mümkün olamazdı aşkım. Beni alçakgönüllü, ayakları yere basan biri olarak tutuyorsun ve her zaman olduğu gibi, mutlak dürüstlükle söylüyorsun. Sana daha fazla minnettar olamazdım. Bu zafer benim olduğu kadar senin de zaferin. Teşekkür ederim ve SEN olduğun için seni seviyorum @anushkasharma.” yazdı.

Cevap olarak, Güney Afrika toplamı yakalamak için çok yakındı. Ancak Hardik'in Heinrich Klaasen'i oyundan çıkarması Hindistan'ın maça geri dönmesini ve Güney Afrika'yı 169/8 ile sınırladıkları 11 yıllık küresel kupa kuraklığına son vererek galip gelmesini sağladı. Pandya 3-20 alırken, Turnuvanın Oyuncusu Jasprit Bumrah 2-18 ile parladı.

Takımına galibiyeti getiren vuruşu yaptıktan sonra Kohli, T20I formatındaki kariyerini sonlandırarak Hindistan'ın bu formatta en çok sayı atan ikinci oyuncusu oldu; 125 maçta 4188 sayı, 48.69 ortalama ve 137.04 vuruş yüzdesi elde etti.

(Bu haberin başlığı hariç hiçbiri Haberler personeli tarafından düzenlenmemiş olup, sendikasyon yayınından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsi geçen konular