Yuzvendra Chahal RJ Mahvash ile fotoğraf yayınlar, sonra yazı hakkında yorumlar: “Sizler benim omurgasım”

amazing

New member
RJ Mahvash ile Yuzvendra Chahal.© Instagram

Pencap Kings yıldızı spinner Yuzvendra Chahal Çarşamba günü Instagram hikayesinde RJ Mahvash ile bir fotoğraf yayınladı. Daha sonra, çok popüler bir radyo jokeyi olan Mahvash, aynı fotoğrafı Instagram'da arkadaşlarının bazı fotoğraflarıyla birlikte yayınladı: “İnsanlarınızı desteklemek ve düşünmek için bir tane yayınladı. Beni her zaman uzun süre durdurduğun için teşekkür ederim. ”

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Dhanashree Verma ile boşanmasının haberinden sonra, Chahahal, İnternet ünlü RJ Mahvash ile ICC Şampiyonlar Kupası finalini izlediğini gördü. Anın birbirleriyle çıktığı söylentileri tetikledi. Chahal'ın oynadığı Hint Premier Ligi franchise'ı Pencap Kings ve Salı günü Chennai Super Kings arasındaki maçta Mahvash, bacak spinner ekibine tezahürat ederek standda tespit edildi. Bu nedenle görseller söylentileri daha da yoğunlaştırdı.

Ancak son zamanlarda yapılan bir röportajda RJ Mahvash, ilişki durumunu bekar olarak doğrulamıştı.

“Ben çok bekarım ve bugün marj kavramını anlamıyorum,” dedi Mahvash bir podcast sırasında gündelik randevuya inanmadığını doğruladı. “Ben sadece evlenmem gerektiğinde çıkacak biriyim. Sıradan tarihlere gitmiyorum çünkü sadece evlenmek istediğim biriyle çıkacağım. Dhoom filminde olduğu gibi, karısını ve çocuklarını bisikletin arkasında gören o kişide.”

Hatta 19 yaşında nişanlandığını iddia ederek geçmişi hakkında büyük bir yeniden düzenleme yaptı. Ancak, nişan birkaç yıl sonra kırıldı.

“19 yaşında nişanlandım ve 21 yaşında çağırdım. Aligarh gibi küçük bir kasabada büyümek, tek şartlandırmamız iyi bir koca bulmamız ve evlenmemiz gerektiğiydi. Bu bizim hedefimizdi.”

Bu makalede belirtilen konular