“Yapacak …”: Virat Kohli, Batı Hint Adaları Turunda Aynı Eski Chris Gayle’ı Bekliyor

amazing

New member
Virat Kohli, Chris Gayle’ın bir kez daha herkesi Jamaika’daki evine davet edeceğini düşünüyor.© heyecan

Hindistan Takımının Batı Hint Adaları turu, 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Dominika’da yapılacak ilk Test ile önümüzdeki hafta başlayacak. Ziyaretçiler, ev sahiplerine karşı iki Test, üç ODI ve beş T20I oynayacak. Yıldız vurucu Virat Kohli, önceki Karayip adaları turlarında olduğu gibi, Chris Gayle’ın herkesi Jamaika’daki evine davet edeceğini ve burada oyuncuların eğlenceyi seven eski West Indies kaptanıyla dinleneceğini düşünüyor.

“Pekala Chris, onunla uzun yıllardır takılıyorum. Jamaika’dayken kesinlikle gidip Chris ile tanışacağımızdan eminim. İyi vakit geçirmek ve sadece rahatlamak için her zaman ekibi eve davet ediyor.” Kohli, Star Sports’ta ‘Follow the Blues’ ile ilgili bir etkileşim sırasında söyledi.

Kohli, mütevazi yapısı ve misafirperverliği ile tanınan Gayle’yi ekipteki herkesin beğendiğini söyledi.

“Bu yüzden, şehirdeyse yine aynısını yapacağından eminim. Herkes onu seviyor. Geçen sefer de onun yerine gittik, harika zaman geçirdik ve o çok alçakgönüllü bir adam. Kesinlikle, eğer gelirse.” Bedava ve o şehirde, ona yetişeceğimizden eminim” dedi.

Batı Hint Adaları’ndaki en iyi vuruşunu hatırlaması istendiğinde Kohli, 2016’da Antigua’daki ilk çift yüzünü hatırladı.

“En sevdiğim anım kesinlikle Antigua. Antigua’da, Sir Vivian Richards’ın önünde Test kriketinde ilk çift yüzümü aldım. Bu benim için çok, çok özel bir andı ve ardından akşam benimle de buluşup tebrik etti. Bundan daha iyisi olamaz,” diye hatırladı.

Bu yazıda bahsedilen konular