'Virat Kohli'ye Söylemekten Korkabilirsiniz…': Brian Lara'nın T20 Dünya Kupası Öncesi Rahul Dravid Koçuna Sert Tavsiyesi

amazing

New member
Büyük Brian Lara Salı günü yaptığı açıklamada, Hindistan baş antrenörü Rahul Dravid'in önümüzdeki ay Amerika'da düzenlenecek T20 Dünya Kupası'nda süper yıldızlar Virat Kohli ve Rohit Sharma'dan en iyi şekilde yararlanmak için özel bir plana ihtiyacı olacağını söyledi. ICC etkinliğinin 2022 edisyonundan sekiz kadar oyuncu, Kohli ve Rohit'in eşsiz deneyimini desteklemeye devam eden ekiple kadroda yer buluyor.

“Bazen çok sayıda süperstardan oluşan bir takıma sahip olduğunuzda planı unutursunuz ve süperstarların bunu yapabileceğine inanırsınız. Sadece gelmeleri gerekir. Bazen bir koç olarak Sir Vivian Richards'a ya da ona bunu söylediğinizi hissedebilirsiniz. Virat Kohli, onlardan tam olarak ne beklediğini biliyorsun,” dedi Lara, Star Sports'un kolaylaştırıcılığını yaptığı merkezde PTI editörleriyle yaptığı etkileşimde.

Hindistan kadrosunun yapısı sorulduğunda Lara, 1987 ODI Dünya Kupası'nda Sir Vivian Richards liderliğindeki takımın yarı finale çıkamadığı son derece deneyimli Batı Hint Adaları kadrosunu örnek verdi.

“Öncelikle kadroya seçilen oyuncular açısından, bunun geçmişte birçok ülkenin karşılaştığı bir ikilem olduğunu söyleyerek başlayayım. 1988'deki Batı Hint Adaları (aslında 1987) bunun bir örneği, “dedi.

Kohli ve Rohit'e atıfta bulunarak, “Açıkçası bu kadar harika oyunculara sahip olduğunuzda, bu deneyime bağlı kalmak istersiniz çünkü onların bunu yapabileceklerini ve bunda yanlış bir şey olmadığını hissedersiniz” dedi.

Lara, Hint kadrosunu oluşturan büyük isimler göz önüne alındığında, Dravid'in planlama cephesinde elinin dolu olacağını söyledi.

“Çok sayıda heyecan verici genç oyuncu çıkıyor ve bu tür bir ikilem de yaşıyorsunuz. Hindistan tecrübeli bir takımla gitti. Benim tavsiyem, ve bu benim eleştirim değil, benim tavsiyem, Rahul Dravid'e: Lara, “Emin olun ve bir plan yapın” dedi.

Lara, Rinku Singh'in ihmalinin tamamen şanssızlık olduğunu kabul etse de, Rohit Sharma yönetimindeki ekibin bu edisyonda mesafe kat edebileceğine kesinlikle inanıyordu.

Lara, “Takım Dünya Kupası'nı kazanabilecek kapasitede. Evet, durum nedeniyle birkaç gencin eksik olduğu bir takım. Ama yine de doğru plan yaparlarsa Hindistan'ın Dünya Kupası'nı kazanabileceğine inanıyorum” dedi.

Bu makalede bahsedilen konular