Virat Kohli’ye Başka Bir IPL Ekibi Yaklaştı. İşte RCB Yıldızı Nasıl Cevapladı?

amazing

New member
Virat Kohli, IPL 2023’te RCB için iş başında© BCCI

Virat Kohli ve Royal Challengers Bangalore, Hindistan Premier Ligi söz konusu olduğunda pratik olarak telaffuz edilir. Yıldız Hindistan vurucusu, 2008’de turnuvanın başlangıcından bu yana franchise için oynadı ve RCB hayranları için bir mega yıldız olarak ortaya çıktı. Yakın zamanda eski Hintli kriket oyuncusu Robin Uthappa ile JioCinema’da yaptığı bir etkileşimde Kohli, yıllar içinde RCB ile olan ortaklığından bahsetti ve hatta hizmetlerini almaya yaklaşan başka bir franchise hakkında konuştu. Bununla birlikte, eski Hindistan kaptanı, kariyeri için planının o takımla uyumlu olmadığını belirtmekte gecikmedi.

“Harikaydı. RCB ile bu ortaklığa ve yolculuğa bu kadar değer vermemin nedeni, IPL’nin ilk 3 yılında bana çok destek olmaları. Tutuklamalar gerçekleştiğinde bile ‘seni tutmak istiyoruz’ dediler. O sırada Ray Jennings’e verdiğim tek geri bildirim, “En iyi sırayla vurmak istiyorum” oldu. Hindistan için 3’te vuruş yapıyorum ve 3’te vuruş yapmak istiyorum. Onlar da ‘tamam 3’te vuracaksın’ dediler. İhtiyacım olduğu anda bana inandıklarını gösterdiler. Uluslararası kariyerimde de büyüyordum, ”dedi Kohli.

Kohli, kendisi için geldiklerinde franchise için net bir cevabı olduğunu da söyledi.

“Bu benim için daha değerli. İsim vermeyeceğim ama o sırada konuştuğum başka bir franchise… beni dinlemeye bile hevesli değillerdi. O sırada daha düşük sıralarda oynuyordum (5-6). ‘Başka bir yerde sıralamanın zirvesinde vuruş yapma fırsatı yakalayabilirsem’ gibiydim … Aynı takım, çünkü Hindistan için oynadım ve 2011’de, tutulmadan önce performans sergiledim, bana geldi ve şöyle dedi: ‘lütfen müzayedeye gelebilir misiniz?’ İmkanı yok dedim. Her zaman beni destekleyen franchise’ın yanında olacağım’,” diye açıkladı Kohli röportajda diğer seçeneklerinden bahsederken.

Uthappa yanıtla geri çekildi, ancak Kohli yanıtın doğrudan olduğunu söyledi.

“Evet, öyleydi. Ve hemen inkar ettiler. Yeterince adil gibiydim.”

Bu yazıda bahsedilen konular