“Torunlarıma Anlatacağım…”: Travis Head, Hindistan Yıldızına Övgüde Bulunuyor. Virat Kohli veya Rohit Sharma değil

amazing

New member

Avustralyalı vurucu Travis Head, Jasprit Bumrah'ın “oyun oynayan en hızlı bowling oyuncularından biri” olarak anılacağını düşünüyor ve torunlarına Hintli hız ustasıyla yüzleşmenin zorlu mücadelesini gururla anlatacağını söyledi. Bumrah, Hindistan'ın 295 koşuyla kazandığı Perth'teki açılış Testinde gösterdiği çarpıcı performansla dünyanın en iyi bowling oyuncusu statüsünü pekiştirdi. Head Pazartesi günü gazetecilere verdiği demeçte, “Jasprit muhtemelen oyunu oynayan en hızlı atıcılardan biri olarak anılacak. Sanırım şu anda bunun ne kadar zorlayıcı olabileceğini anlıyoruz ve buna karşı oynamak güzel” dedi. .

“Geriye dönüp kariyerinize bakmak ve torunlarınıza onunla karşılaştığınızı söylemek güzel olacak. Yani onunla oynamak kötü bir seri değil. Umarım birkaç kez daha karşı karşıya gelirim ama o oldukça zorlu bir oyuncu. “diye ekledi.

Konuk takımın kaptanlığını yapan Bumrah, birkaç önemli kaleyi de içeren 8/72'lik bir kibrit atışıyla önden liderlik ederek olağanüstü formunu sergiledi. Onun muhteşem performansı bu yılki olağanüstü tutarlılığının bir kanıtıydı.

Bu yılın başlarında, Hindistan'ın şampiyonluk mücadelesinde önemli bir rol oynadığı T20 Dünya Kupası'nda Serinin Oyuncusu seçildi.

Head, Perth'te elli puan alan tek Avustralyalı vurucuydu; Steve Smith, Usman Khawaja ve Marnus Labuschagne gibi isimlerden oluşan üst sıradaki oyuncu zorlandı, ancak patlayıcı orta dereceli vurucu, takım arkadaşlarının bahşiş için ona yaklaşmayacağından emin.

“Vuruş tüyosu almak için bana gelmiyorlar bu kesin. Herkes bu işi farklı şekillerde yapıyor. Önümüzdeki 3-4 gün boyunca sohbet edeceğiz.

“(Bumrah) çok benzersiz ve bu gerçekten de tüm bowling oyuncuları için geçerli. Her (vurucu) farklı ipuçları alır ve bunu farklı bir şekilde yapar.” Avustralya ekibi kısa bir aradan sonra Pazartesi günü yeniden toplandı.

İki taraf artık Cuma gününden itibaren Adelaide'de, Hindistan'ın 2020'deki önceki ziyaretlerinde 36 puanla dışarıda olduğu yerde pembe top Testi oynayacak.

O maçı hatırlatan Head, “Bunun hızlı bir test olduğunu hatırlıyorum, dolayısıyla iyiydi. Daha sonra Adelaide'in tüm parçalarının tadını çıkarabildik.

“Bunu tekrar yapmak güzel olacak. Tekrar ziyaret edebilir miyiz bilmiyorum. İzlemesi çok uzun sürmez. Bunun bu hafta olacağını sanmıyorum.” Hindistan hafta sonu Başbakan XI'e karşı gündüz-gece pembe top oyunu oynarken, Avustralya en son Ocak ayında pembe top Testi oynadı.

“Bir (pembe top) oynamayalı uzun zaman oldu, Hindistan dün gece buna bir kez daha baktı. Herkes yeterince deneyimli, özellikle de o takım, sizin uluslararası seviyede.

“Bence her şeye oldukça çabuk alışabilirsiniz. Onların da buna hazırlanmalarının uzun süreceğini sanmıyorum, tıpkı bizim gibi.”

Takımda bölünme yok

Head, Avustralya'nın mücadele eden vuruşları ile bowling ünitesi arasında hiçbir “bölünme” olmadığını ileri sürdü. İlk Test sırasında Josh Hazlewood'un yaptığı bir yorumun ardından takım içinde olası bir çatlak olduğu öne sürüldü.

Head, “Her iki taraftan da (vuruş ve bowling) yüksek beklentilerimiz var ve bu oldukça kişiselleştirilmiş bir spor” dedi.

“Yani vurucular olarak kendimizi korumak istiyoruz; bowling oyuncularımızın geçmişte bizim için ne kadar iyi olduğunu ve bizi beladan kurtardıklarını biliyoruz. Bir vuruş grubu olarak, eğer yeterince koşu yaparsak bunu biliyoruz. yönetim kurulunda kendimizi harika bir konuma getirdik.

“Ben de bir vurucu olarak, yaptığım işten büyük bir gurur duymaya çalışıyorum ve şunu biliyorum ki, eğer bunu büyük oyuncular için kurabilirsem, onlar da bizim için bu işi alt edebilirler, dolayısıyla kesinlikle hiçbir ayrım olmaz,” Head söz konusu.

Avustralya zorluklarla iyi başa çıktı

Head, Avustralyalıların Perth'teki korku gösterisinden sonra toparlanmalarını destekledi.

“Bu takım zorluklarla iyi başa çıktı. Son üç-dört yılda elde ettiğimiz küçük miktara rağmen iyi oynadık.

“Geçen yıl bazı zorlu zamanlar geçirdik ve birkaç zorlu test geçirdik. Pek iyi bir hafta geçirmedik. Bu sorun değil. Ancak bunu yapmak için dört fırsatımız daha var, elimizden geldiğince devam edeceğiz, çünkü son birkaç yıldır yaptığımız.

“Son birkaç yılda, ilk Testi kaybeden ya da seride gerileyen ve geri getirip gerçekten iyi oynayan birçok takım var.”

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular