“Thoda Zyada Ho Gaya”: RCB’ye Karşı Olay Üzerine LSG Pacer Avesh Khan

amazing

New member
Avesh Khan, RCB’ye karşı galibiyetini kask atarak kutladı© BCCI/Sportzpics

Hindistan Premier Ligi (IPL) 2023, tartışmalardan adil bir pay aldı. Virat Kohli, Naveen-ul-Haq ve Gautam Gambhir’in karıştığı olay hepsini geride bırakırken, Lucknow Super Giants tempolu Avesh Khan’ın Royal Challengers Bangalore’a karşı attığı kask da çok konuşulan bir andı. Avesh, eylem için IPL tarafından para cezasına bile çarptırıldı. Bir röportajda, pacer, maçta biraz aşırıya kaçtığını ve bunu yapmaması gerektiğini kabul ederek olayı açtı.

RCB ve LSG arasındaki ilk karşılaşma, KL Rahul’un tarafının galip gelmesiyle bir gerilime dönüştü. Koşu kovalamacası bittiğinde sahada bulunan Avesh, kutlama amacıyla miğferini yere fırlattı ve bu süreçte yüklü miktarda para cezası aldı.

Indian Express ile yaptığı bir röportajda Avesh, bunu yapmaması gerektiğini itiraf etti.

“Yeh sosyal medya mein mera mahool bana rehta hai ve kask olayı thoda jyada hogaya tha. Daha sonra bunu yapmamam gerektiğini anladım. O anın hararetinde oldu. Şimdi yaar yeh sab cheez nahi diye üzülüyorum. Karnatha” dedi

IPL 2023 sezonundaki performanslarından bahseden Avesh, her zamanki standartlarına uymasa da iyi iş çıkardığını söyledi.

“Bundan önceki iki IPL sezonunu karşılaştırırsanız, istediğim gibi gitti. Ancak sezon standardıma göre iyi gitmese de 10’un altında olan ekonomi oranımı korudum. ölümde 4 veya 5’in üzerinde ve sonrasında çok önemli” dedi.

“Ağımda dikişler vardı ve hala ilk IPL maçlarında bowling oynuyordum. O (bowling koçu Morne Morkel) takımı her şeyin üstünde tutan tavrımı beğendiğini açıkça söyledi. Bir ağrı kesici aldım ve elime iğne yaptım ve Herkes maçtan sonra beni övdü” diye hatırladı.

Bu yazıda bahsedilen konular