“Tac Mahal’im…”: Yuzvendra Chahal’ın Dhanashree’nin Fotoğraflarına Yaptığı Yorum Aydınlatıldı

amazing

New member
Hindistan’ın tecrübeli iplikçisi Yuzvendra Chahal ve Dhanashree Verma, tartışmasız sosyal medyadaki en aktif çiftlerden biri. Bu ikili, eğlenceli Haberları ve çarpıcı fotoğraflarıyla hayranlarını şaşırtmaktan asla vazgeçmiyor. Takım yönetiminin gözünden kaçan ve devam eden Asya Kupası ve yaklaşan Dünya Kupası’nın Hindistan kadrosunda yer almayan Chahal, başta Instagram olmak üzere sosyal medyada da oldukça aktif. Geçtiğimiz günlerde eşi Dhanashree, taraftarlara ‘çift gol’ anı yaşatan bir dizi fotoğraf paylaştı.

Ünlü koreograf, Instagram’da muhteşem mavi bir elbise giyerek tam bir diva görünümünde fotoğraflar paylaştı. Paylaşım viral olur olmaz Chahal, sevgili eşine olan sevgisini gizleyemedi ve “Benim Tac Mahal’im” yorumunu yaptı.

Daha önce Dhanashree, oyuncunun İngiliz ilçe takımı Kent’e kaydolmasının ardından Chahal’ın güvenini de artırmıştı. Chahal, devam eden Asya Kupası ve yaklaşan ODI Dünya Kupası için ulusal seçiciler tarafından göz ardı edildikten sonra Kent ile anlaşmaya vardı.

Dhanashree, Chahal Kent’e kaydolduktan sonra Instagram hikayesinde “Seninle her zaman gurur duyuyorum. Sen bizim efsanemizsin” diye yazdı. “Hadi biraz daha sihir gösterelim” diye ekledi.

Chahal, Haziran-Temmuz aylarında Kent adına beş maça çıkan ve 13 kaleyi ele geçiren denizci Arshdeep Singh’in ardından takımda oynayan ikinci Hintli olacak.

Chahal bir kulüp açıklamasında, “İngiliz eyalet kriketinde oynamak benim için heyecan verici bir mücadele ve bunu sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Bu arada Kent başantrenörü Paul Downton şunları söyledi: “Matt Parkinson’un gelecek yıla kadar elimizde olmayacağı ve Hami Qadri’nin yakın zamanda sakatlandığı bir dönemde sezonun son üç Şampiyona maçında Yuzvendra kalitesinde bir spinner elde ettiğimiz için mutluyuz.”

“Gerçekten İngiliz koşullarında oynamayı sabırsızlıkla bekliyor ve takımımıza önemli miktarda beceri ve uluslararası deneyim getirecek.” Henüz Hindistan ile ilk Test maçına çıkmamış olan Chahal, 33 Birinci Sınıf maç oynadı ve ortalama 35.25 ile 87 wicket elde etti; bunların üçü dörtlü (bir vuruşta) ve birkaç beşli (bir vuruşta) dahil . En iyi rakamları 44’e (vuruş) 6 ve 112’ye (oyun) 8’di.

Son FC gezileri göz önüne alındığında, geçen sezon Ranji Trophy sırasında Haryana adına iki karşılaşmada yer aldı ve ortalama 92.33 ile üç wicket topladı.

(PTI Girişli)

Bu makalede bahsedilen konular