T20 Dünya Kupası Kahramanı Suryakumar Yadav, Virat Kohli'nin Vuruşunu İzledikten Sonra 'Farkına Vardığını' İtiraf Ediyor

amazing

New member
Suryakumar Yadav 2024 T20 Dünya Kupası'nda.© AFP

Suryakumar Yadav'ın David Miller'ı uzaklaştırmak için yaptığı uzun mesafeli muhteşem yakalama, Hindistan'ın kaderini değiştirdi ve 2024 T20 Dünya Kupası Finali'ni Güney Afrika'ya karşı kazandılar. Yakalama, önce topu oyunda tutması ve ardından yakalamayı elde etmek için sınır iplerinin dışından geri dönmesiyle inanılmaz bir zindelik ve oyun farkındalığı göstermesini gerektirdi. Zaferden sonra, sevgiyle SKY olarak bilinen Suryakumar, takım arkadaşı Virat Kohli'nin zindelik rejimine ve Kohli'nin kendisi için nasıl bir ilham kaynağı olduğuna övgüler yağdırdı.

“O (Virat Kohli) kendi tarzında bir liderdi,” dedi SKY The Indian Express'e. “Performansından bağımsız olarak sahada enerji dolu bir güç merkezi,” diye ekledi.

SKY, Kohli'nin kondisyonunun sahada daha iyi performans göstermesini sağladığını ve bunun da kendisini Kohli ile birlikte antrenman yapmaya teşvik ettiğini açıkladı.

“2022'de ilk maçıma çıktığımda, ikili seri ve ardından Dünya Kupası sırasında vuruşlarımın çoğunu onunla yaptım. Onunla vuruş yapacaksam, onun kondisyonuna ayak uydurmam gerektiğini fark ettim çünkü boşluklara bir top iterek iki hızlı koşu yapıyor ve sonra dörtlük atıyor,” dedi SKY.

“Güç ve kondisyon antrenörü Soham Desai'ye antrenman saatimi kendi antrenman saatimle birlikte tutmasını söylemiştim. Çünkü bazen antrenman yapmak istemediğim veya vücudumun yorulduğu ya da zihinsel olarak hazır olmadığım günler oluyor. Bu yüzden onu izleyerek spor salonunda o 40 dakikayı geçireceğim,” diye devam etti.

Kohli, T20 Dünya Kupası final galibiyetinden sonra T20I kriketinden emekli oldu. Finale kadar kötü bir turnuva geçirmesine rağmen Kohli, 59 topta 76 sayıyla öne çıktı ve 'Maçın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

SKY turnuva boyunca ABD ve Afganistan'a karşı iki ellilik olmak üzere toplam 199 sayı kaydetti.

Bu makalede bahsi geçen konular