“Sunil Narine Nets'de Kase Yetmez”: KKR Star'ın Gameplansı Ex-Teamthate tarafından ortaya çıktı

amazing

New member
IPL 2025'te Sunil Narine eylemde© BCCI/Sportzpics

Sunil Narine, Kolkata Knight Riders (KKR) forması giyen en büyük oyunculardan biri olarak kabul ediliyor. Şimdi 36, Narine gizemli bir spinner'dan çok boyutlu bir çok yönlü bir çok yönlü, KKR'nin üç Hint Premier Ligi (IPL) unvanını kazanmasına yardımcı oldu ve en değerli üç oyuncu (MVP) ödülünü kazandı. Bununla birlikte, 2012 ve 2014 başlıklarında onunla oynayan eski KKR oyuncusu Manvinder Bisla, Narine'nin başarısının sırrının Nets'te asla bowling yapmadığını ortaya koydu.

Bisla, “Hey (Narine) ağlarda bataryaya batmaya başlamayacaktı. İlk olarak, ağlarda bowling ile ilgisi yoktu. İkincisi, birkaç yıl sonra pille okunmak istemiyordu.”

“KKR için küçük kapı tutarken, varyasyonlarını okuyabilmem için bana 12 veya 13 teslimat yapmasını istemek zorunda kaldım, çünkü onları yakalayıp bulamamış olsaydım. Karşılama toplarsam ve top hem meyilli hem de kendimi yenerse,” Bisla mizahi bir şekilde belirtti.

“10-12 topu bowling yaptıktan sonra bir şey anlayabiliyordum (Narine'nin varyasyonları hakkında)!” Bisla dedi.

Narine, KKR'nin yıllar boyunca başarısında önemli bir rol oynadı. IPL'ye okunması zor olan genç bir gizem spinner olarak girdikten sonra, şimdi oyunun her iki yönüne katkıda bulunan güçlü bir çok yönlü olarak gelişti.

IPL 2024'te Narine, KKR'nin baskın bir şampiyonluk kazandığı için MVP ödülünü bir mesafeyle kazandı. Narine, 180'in üzerinde bir grev oranında 488 koştu ve 6.69 cimri ekonomide 17 küçük kapı aldı.

IPL 2025'te Narine bir kez daha hem yarasa hem de topla büyüklüğünü gösterdi. Narine, yaklaşık 190 grev oranında 125 koşuyu vururken, birçok oyunda beş küçük kapı alıyor.

Bu makalede belirtilen konular