Sunil Chhetri, “İyi Adam” Virat Kohli Hakkındaki “En İyi Şeyi” Açıkladı. Bu, Vuruşu Değil. İzle

amazing

New member

Yıldız vurucu Virat Kohli, Hindistan Takımı T20 Dünya Kupası 2024 kupasını kazandıktan sonra T20I kariyerine son verdi. Tüm turnuvada zayıf bir dönemden geçmesine rağmen Kohli zincirlerini kırdı ve Güney Afrika'ya karşı finalde 76 sayı atarak Maçın Oyuncusu ödülünü aldı. Harika bir oyuncu olmasının yanı sıra Kohli, stili ve sahadaki agresif tavrıyla da oldukça popüler. Ancak eski Hindistan futbol takımı kaptanı Sunil Chhetri, 35 yaşındaki vurucunun çok farklı bir yanını ortaya koydu.

Kohli ile çok iyi bir dostluk bağı olan Chhetri, bir podcast'te eski Royal Challengers Bengaluru kaptanının “herkesi güldürebilen” esprili bir adam olduğunu açıkladı.

“O iyi bir adam. Gerçekten hoş bir adam. Eminim ki birçok insan onun bu yanını asla tanıyamayacak. İnanılmaz derecede komik. Onu getirsem bile ve onun Virat Kohli olduğunun farkında olmasanız bile, sizi güldürür. Komik, diğer harika şeylerin yanı sıra. Günümüzde çok zor olan iyi bir adam,” dedi Chhetri YouTube Raj Shamani ile yaptığı bir podcast'te.

“Bir şekilde yetiştirilme tarzımız aynı. Aynı yerden geliyoruz, benzer hayallerimiz var; sadece 2 farklı sporu seçtik. Muhtemelen bu yüzden bağlantı kurduk. Ona ve ailesine karşı çok fazla sevgi ve saygı duyuyorum,” diye ekledi.

Bu ayın başlarında uluslararası futbolu bırakan Chhetri, Kohli ile sosyal medyadaki sohbetinin genellikle mizah ve yemek üzerine olduğunu söyledi.

“Virat komik memler gönderiyor, ben de geri gönderiyorum – bu çoğunluk sohbeti. Bazen hayat hakkında konuşuyoruz. En iyi şey, bir şey söylediğimde, 'Anlıyorum' demesi,” dedi Chhetri.

“Ondan gerçekten hoşlanıyorum. Onun Virat Kohli olduğunu unutun. Bunu bütün dünya biliyor,” diye ekledi.

Kohli, Başbakan Narendra Modi ile yaptığı görüşmede finale çıkarken sıfır özgüvene sahip olduğunu ve dönemin başantrenörü Rahul Dravid ile Hindistan kaptanı Rohit Sharma'nın kendisini nasıl motive ettiğini açıklamıştı.

“Ne denediysem işe yaramıyordu. Ne zaman 'Yapabilirim' diye hissetseniz, bu sadece kibirin konuşmasıdır. Temel olarak, egonuz ortaya çıkarsa, oyun sizden uzaklaşır. Bazen, o kibri salıvermek önemlidir. Finalde kibir için hiçbir alan yoktu, özellikle de her şeyin nasıl sonuçlandığı düşünüldüğünde. Oyuna saygı göstermeye başladığım anda, bu takıma fayda sağladı. Benim için büyük bir dersti,” dedi Kohli.

Bu makalede bahsi geçen konular