Steve Smith, Afganistan’a Karşı Kriket Dünya Kupası Maçı Öncesinde Vertigo Yaşadı

amazing

New member
Takımının Afganistan’a karşı oynayacağı ICC Kriket Dünya Kupası maçı öncesinde Avustralyalı vurucu Steve Smith, son birkaç gün içinde baş dönmesi yaşadığını söyledi ve antrenman yapıp bu durumu tamamen aşabileceğine dair umudunu dile getirdi. Avustralya, Mumbai’deki Kriket Dünya Kupası maçında Afganistan’la karşılaşacak. Avustralya, beş galibiyet, iki mağlubiyet ve toplam 10 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Bir galibiyet daha yarı final şanslarını pekiştirecek. Afganlar da turnuvada oldukça iyi bir performans sergilediler ve oynadıkları yedi maçın dördünü kazandılar. Sekiz puanla altıncı sıradalar ve son dörtlük için çekişiyorlar.

Maç öncesinde maç öncesi basın toplantısında Smith şunları söyledi: “Geçen gün biraz baş dönmesi sorunu yaşadım, bu yüzden biraz sinir bozucu oldu. Umarım bugün antrenmanı bitirip eski halime dönebilirim. her şey yolunda. Ama evet, burası hoş bir yer değil.”

“Ara sıra birkaç bölüm geçirdim, bu yüzden size bunun içinde bulunulacak en komik alan olmadığını söyleyebilirim, ama evet, dışarı çıkıp bir hit alacağım ve umarım iyi olacağım ve nasıl gideceğimizi göreceğiz” dedi. katma.

Smith, yedi maçta 205 tur attığı ve ortalama 29 koşuya 1 elli sayı attığı turnuvadaki mevcut koşusunda, zaman zaman hayal kırıklığına uğradığını ancak topa iyi vurduğunu söyledi. Smith, turnuvanın arka ucundaki bazı koşular için iyimser.

“Zaman zaman biraz hayal kırıklığı yarattı. Kesinlikle bir temel oluşturmaya yardımcı olan birkaç ortaklığın ortasında bulundum, ancak evet, kesinlikle biraz daha devam etmeyi çok isterdim. Bazı zorlu yüzeylere girdim, açıkçası, Hindistan’a karşı ilk karşılaşma zorluydu, Güney Afrika’da iyi vuruş yaptığımı hissettim – şüpheli bir tür LBW ve sonra erkenden iyi bir tane aldım, sanırım Sri’ye karşı Lanka.

“Hollanda’ya karşı iyi bir vuruş yapıyordum ve muhtemelen geçen gün İngiltere’ye karşı da vuruş yapıyordum. Yani evet, biraz daha devam etmeyi istediğim birkaç başlangıç vardı ama olmadı. Ancak Smith, “Hala topa oldukça iyi vurduğumu hissediyorum, bu yüzden umarım turnuvanın arka ucunda bazı koşular olur” dedi.

Smith, ODI’lerde fazla oynamadığı iki takım olan Afganistan ve Bangladeş’e karşı önümüzdeki iki maça hazırlanırken, her iki takımın da kaliteli spinner’lara sahip olduğunu ve takımın onlara karşı orta sahada iyi vuruş yapmasının önemli olduğunu söyledi.

“Her iki tarafın da özellikle kaliteli spinner’ları olduğunu düşünüyorum, bence spinner’ların orta üstteki çoğu takım üzerinde oldukça büyük etkileri oldu ve Dünya Kupası’na gelirken bu orta üst vuruşların etkisizleştirilmesinin çok önemli olacağını biliyorduk. Smith, hasarı mümkün olduğu kadar artırmaya, arka uç için temeller oluşturmaya ve evet, kaliteli oyunculara karşı gelecek birkaç maçta da durum farklı olmayacak” dedi.

Beyin sarsıntısı geçiren Glenn Maxwell’in kondisyon durumu ve Pazar günü kişisel nedenlerden dolayı eve döndükten sonra takıma katılan Mitchell Marsh’ın müsaitliği hakkında Smith şunları söyledi: “Güzel soru, emin değilim. Marsh burada, o da burada.” bugün antrenmandalar ve Max de burada, yani evet, antrenman yaptıklarını varsayıyorum ve yarın müsait olup olmadıkları hakkında hiçbir fikrim yok.”

Mevcut Avustralya takımının kariyerindeki diğer takımlarla karşılaştırıldığında ne kadar güçlü olduğuna ilişkin Smith, bu takımın da kaliteli bir takım olduğunu söyledi.

“Herhangi bir takımdan söz etmek istemiyorum. Yıllar boyunca bazı gerçekten iyi takımlarda oynadığımı düşünüyorum. Açıkçası, 2015’te kendi evimizde Dünya Kupası’nı kazandığımız maç çok iyiydi ve bu da çok iyi bir takımdı.” farklı değil, kaliteli bir taraf. Orada iyi insanlar var, iyi insanlar var ve aldığımız ilk iki mağlubiyetin ardından şu anda takım olarak kolektif bir şekilde çalışıyoruz. Yani iyi bir yerdeyiz. Smith, “İyi oynuyoruz ve umarım bunu devam ettirebiliriz” dedi.

Smith, Afganistan’ın spin bowlingine doğru zamanda saygı gösterilmesi gerektiğini ve onlara baskı uygulamak için de doğru zamanın olduğunu söyledi.

“Yani evet, Wankhede’de oynamak tarihsel olarak yüksek skorlu bir sahadır – yani hayır, yarın onların spinner’larını iyi oynamak zorunda kalacağız, buna hiç şüphe yok. Onlar çok iyi bowling oyuncuları, akıllı bowling oyuncuları ve evet, “Yarın onlarla iyi oynayacağız” diye ekledi.

Avustralya kadrosu: Pat Cummins (ş), Steve Smith, Alex Carey, Josh Inglis, Sean Abbott, Cameron Green, Josh Hazlewood, Travis Head, Marnus Labuschagne, Mitch Marsh, Glenn Maxwell, Marcus Stoinis, David Warner, Adam Zampa, Mitchell Starc .

Afganistan kadrosu: Hashmatullah Shahidi (ş), Rahmanullah Gurbaz, Ibrahim Zadran, Riaz Hassan, Rahmat Shah, Najibullah Zadran, Mohammad Nabi, Ikram Alikhil, Azmatullah Omarzai, Rashid Khan, Mujeeb ur Rahman, Noor Ahmad, Fazalhaq Farooqi, Abdul Rahman, Naveen ul Hak.

Bu makalede bahsedilen konular