MS Dhoni, dünya kriketinde bir efsanedir. Chennai Super Kings kaptanı, takımın başındayken üç ICC şampiyonluğu ile gelmiş geçmiş en başarılı Hintli kriket kaptanıdır. Dhoni, 2020’de uluslararası kriketten emekli olurken, Hindistan Premier Ligi’nde (IPL) CSK’nın değişmez oyuncusu oldu. IPL 2023’ün Dhoni’nin sonuncusu olabileceğine dair yaygın spekülasyonlar var. Kolkata, Jaipur veya Lucknow olsun, Dhoni ve CSK’ya verilen destek muazzamdı. Dhoni, bunun kariyerinin ‘son aşaması’ olduğunu kendisi söyledi. Ancak ne Dhoni ne de CSK tarafından bununla ilgili resmi bir onay gelmedi.
Lucknow’da Lucknow Super Giants ile oynanan IPL 2023 maçının kura çekiminde, Danny Morrison Dhoni’ye şu soruyu sordu: “Açıkçası bu harika kuğu turunuz, son turunuz. Nasıl eğleniyorsunuz?”
MS Dhoni şöyle dedi: “Bunun benim son (gülüşlerim) olduğuna karar verdin. Ben değil. Önce bowling oynayacağız. Küçük kapı örtünün altındaydı ve biraz yapışkan görünüyor, bu yüzden önce bowling oynamaya bakacağız. Tüm koşulları ve yeri görmek için. Deepak (Chahar) bizim için uygun, bu yüzden Akash’ın (Singh) yerine geliyor. Takımın geri kalanı aynı.”
LSG çok yönlü Krunal Padya, normal kaptan KL Rahul ciddi bir uyluk yaralanması yaşarken, tarafa liderlik ediyor.
CSK, Akash Singh’in yerine atıcı Deepak Chahar’ı getirirken, LSG, XI’de Manan Vohra ve Karan Sharma’yı dahil etti.
Takımlar: Chennai Super Kings: Ruturaj Gaikwad, Devon Conway, Ajinkya Rahane, Moeen Ali, Shivam Dube, Ravindra Jadeja, MS Dhoni (c&wk), Deepak Chahar, Matheesha Pathirana, Tushar Deshpande, Maheesh Theekshana. Lucknow Süper Devleri: Kyle Mayers, Manan Vohra, Karan Sharma, Ayush Badoni, Marcus Stoinis, Nicholas Pooran (k), Krunal Pandya (ş), Krishnappa Gowtham, Naveen-ul-Haq, Ravi Bishnoi, Mohsin Khan.
PTI girişleri ile
Bu yazıda bahsedilen konular
Lucknow’da Lucknow Super Giants ile oynanan IPL 2023 maçının kura çekiminde, Danny Morrison Dhoni’ye şu soruyu sordu: “Açıkçası bu harika kuğu turunuz, son turunuz. Nasıl eğleniyorsunuz?”
MS Dhoni şöyle dedi: “Bunun benim son (gülüşlerim) olduğuna karar verdin. Ben değil. Önce bowling oynayacağız. Küçük kapı örtünün altındaydı ve biraz yapışkan görünüyor, bu yüzden önce bowling oynamaya bakacağız. Tüm koşulları ve yeri görmek için. Deepak (Chahar) bizim için uygun, bu yüzden Akash’ın (Singh) yerine geliyor. Takımın geri kalanı aynı.”
MSD herkesin tahminde bulunmasını sağlar
Lucknow kalabalığı kükredi @msdhoni‘ın cevabı #tatalipl | #LSGvCSK | @msdhoni pic.twitter.com/rkdVq1H6QK
— Hindistan Premier Ligi (@IPL) 3 Mayıs 2023
Chennai Super Kings kaptanı Mahendra Singh Dhoni kurayı kazandı ve Çarşamba günü burada Lucknow Super Giants’a karşı oynadıkları IPL maçında ilk bowling oynamaya seçildi.Bunun benim son IPL’im olduğuna sen karar verdin, ben değil – #THALA #LSGvCSK #WhistlePodu #Sarı
– Chennai Süper Kralları (@ChennaiIPL) 3 Mayıs 2023
LSG çok yönlü Krunal Padya, normal kaptan KL Rahul ciddi bir uyluk yaralanması yaşarken, tarafa liderlik ediyor.
CSK, Akash Singh’in yerine atıcı Deepak Chahar’ı getirirken, LSG, XI’de Manan Vohra ve Karan Sharma’yı dahil etti.
Takımlar: Chennai Super Kings: Ruturaj Gaikwad, Devon Conway, Ajinkya Rahane, Moeen Ali, Shivam Dube, Ravindra Jadeja, MS Dhoni (c&wk), Deepak Chahar, Matheesha Pathirana, Tushar Deshpande, Maheesh Theekshana. Lucknow Süper Devleri: Kyle Mayers, Manan Vohra, Karan Sharma, Ayush Badoni, Marcus Stoinis, Nicholas Pooran (k), Krunal Pandya (ş), Krishnappa Gowtham, Naveen-ul-Haq, Ravi Bishnoi, Mohsin Khan.
PTI girişleri ile
Bu yazıda bahsedilen konular