“Sözlerimi Çarpıttı, Bana Hain Dedi”: Eski Pakistanlı Yıldız, Babar Azam’a ‘Virat Kohli’ Tavsiyesini Anlattı

amazing

New member
Pakistan kaptanı Babar Azam bazı sert eleştirilere maruz kalıyor.© AFP

Takımının Dünya Kupası’nda Afganistan’a karşı aldığı hayal kırıklığı yaratan yenilginin ardından Pakistan kaptanı Babar Azam, birçok mevcut ve eski oyuncudan sert eleştirilere maruz kalıyor. Afganistan, Pazartesi günü Pakistan’ı sekiz kaleyle mağlup ederek One-Day Internationals’da Pakistan’a karşı ilk galibiyetini aldı. Yenilgi mevcut ve eski Pakistanlı oyuncular için yutulması zor bir hap oldu. Bazıları Babar’ın hiçbir şeyden haberi olmadığını öne sürerken, diğerleri yıldız vurucunun kaptanlığı bırakması gerektiğini savundu.

Mevcut durumunu, kaptanlığını kaybettiğinden beri kaybettiği formunu yeniden keşfeden eski Hindistan kaptanı Virat Kohli ile karşılaştıran eski Pakistan vurucusu Basit Ali, Babar’ın da aynısını yapması gerektiğini yineledi.

Ali, “Bir yıl önce kanalımda Babar Azam’ın çok iyi bir vurucu olduğunu söylemiştim. Tıpkı Virat Kohli gibi kaptanlığı bırakması gerektiğini. Virat istifa etti ve performanslarına baktı. Performansı elbette daha iyi olacak” dedi. ARY News’te.

Ali, Babar’ın kaptanlıktan istifa etmesini istediği için hain olarak etiketlendiğini açıkladı.

“Fakat hepimizin bildiği gibi sosyal medyadaki bazı kişiler, Babar Azam’ı sevmiyorum, hain olduğumu söyleyerek sözlerimi çarpıttı” diye ekledi.

Babar, Pakistan’ın Afganistan’a yenilmesiyle ilgili olarak “incindiğimizi” itiraf etti.

Babar, “Takım olarak yaralıyız. Hayal kırıklığını hissetmeliyiz ve geri kalan maçlar için takımıma mesajım bu yenilgiden ders çıkarmak olacaktır.” demişti.

Beş maçtan üç yenilgi alan Pakistan, Cuma günü Chennai’de zorlu bir Güney Afrika ile karşı karşıya kalacak.

Afganistan’ın da artık beş maçta iki galibiyeti var.

Bu makalede bahsedilen konular