Six Nations ragbi, çok genç oyuncuların İtalya'sı devlerin Fransa'sıyla karşı karşıya

amazing

New member
Quesada “büyük bir değişiklik yapmadığını” iddia ediyor: ancak Pazar öğleden sonra Lille'de Six Nations'ın üçüncü turunda Fransa ile karşılaşacak olan İtalya (16:00, Sky Sport Uno'da canlı ve TV8'de ücretsiz) dolu yalnızca kısmen kazalarla veya kişisel tercihlerle bağlantılı olan yeni özellikler (Alan) potansiyel sahiplerin. Yirmi bir yaşındaki forvetlerin ilk dakikadan itibaren girişi VincentcentFavretto ve Zilocchi'den oluşan, daha sonra Page-Relo'nun direktör olduğu ve Mori'nin merkezde olduğu, Menoncello'nun kanatlara taşındığı bu durum, Alpler arası oyunun sertliğine alışkın daha güçlü bir takımın olduğunu gösteriyor. “Rugby açısından beni oyuncu olarak yetiştiren ve bana teknik direktör olarak ilk fırsatımı veren Fransa'ya çok şey borçluyum, Les Bleus'un Arjantin'e karşı asistanlığını yaptım”: milli antrenör için böyle bir maç olmayacak diğerleri, izlenim ve kazanmak için her şeyi yapardı.

Ama bize hükmetmeyi vaat eden çok daha ağır bir yakın dövüşe (Atonio ve Posolo Tuilagi gibi her biri beşte bir buçuktan fazla canavarla; yaklaşık 140 kilo ağırlığındaki Taofifenua kardeşler yedek kulübesinden başlar) nasıl direnebiliriz? düzenli aşamalarda bizi arazide gezdirmek ister misiniz?

Six Nations, İrlanda İtalya için çok güçlü: 36-0

kaydeden Massimo Calandri

11 Şubat 2024

“Favretto'da kalite ve alternatifler bir arada”

İrlanda'daki gibi tüm maçı savunmak zorunda kalmak istemiyorsak, topu kazanmada daha iyisini yapmalıyız: düzenli hücum ve hepsinden önemlisi topu oyuna sokmak. “Bu temel bir husus: Andrea Moretti çocuklarla birlikte bunun üzerinde çok çalışıyor ve gelişme işaretleri var. Lille'deki Favretto, Ruzza ve Niccolò Cannone'ye alternatif olarak iletişimde kaliteyi garanti edebilir: stratejik düzeyde bunun işe yarayacağını umuyorum. Forvetler için zorlu bir maç olacak, bu yüzden 6 tanesini yedek kulübesine alıyorum.” İtalyan üç çeyrekten dördü (Capuozzo, Mori, Garbisi, Page-Relo) Fransa şampiyonasının kahramanları: ” Bu bir detay değil, umarım bizim için avantaj olur. Ama rakiplere uyum sağlamaktan çok oyunumuzu düşünerek bu dizilişi seçtik.”

Allan'ın istifası: “Onunla yakında konuşacağım”

İrlanda'da yedek kulübesinde kalan Tommaso Allan, “ailevi nedenlerden” dolayı bir süre dinlenmeye karar verdi. Giderek karmaşıklaşan gerçekliğe Quesada şöyle diyor: “Tommy'nin bu ekibin liderlerinden biri olmasını isterim. Dublin'de ciddi omuz sorunları vardı, son dakikalarda onu sahaya gönderme riskini göze alamadım. Soyunma odasında bu karara çok üzüldü, çok konuştuk, hatta ağladık. Yakında onunla tekrar konuşacağım.” İtalya'nın onun tekme atma konusundaki yeteneğine ve hassasiyetine ihtiyacı var.

“Genç bir ekip büyüyor”

Yedek kulübesinde, Zebre'de oynayan Romalı ikinci hat oyuncusu Canali var. İlk iki oyuncunun (Favretto, Vintcent) Azzurri'de yalnızca bir kez forma giyebildiği ve görevi devralmaya hazır olan Marin'in 21 yaşında 6 oyuncu topladığı göz önüne alındığında, milli takım kendisinin genç ve nispeten deneyimsiz olduğunu doğruluyor. Öyle ki koç, Varney ve Zuliani'yi uluslararası yeterlilikleri nedeniyle yedek kulübesine getirdiğini söylüyor: ancak Stephen 22 yaşında ve Manuel önümüzdeki Pazartesi 24 yaşına girecek. «Bu iyi bir işaret. Bu ekip büyümeye devam ediyor ve eminim yakında size güzel sürprizler sunacağız.” Fransa: Ramos – Penaud, Fickou, Danty, Bielle-Biarrey – Jalibert, Locu – Cros, Ollivon, Boudehent – Tuilagi, Woki – Atonio, Mauvaka, Baille. Mevcut: Marchand, Sebastien Toufifenoua, Aldegheri, Romain Taoufifenoua, Roumat, Abadie, Le Garrec, Moefana İtalya: Capuozzo – Menoncello, Brex, Mori, Ioane – Garbisi, Page-Relo – Vintcent, Lamaro , Favretto – Ruzza, Cannone – Zilocchi, Nicotera, Fischetti.Mevcut: Lucchesi, Spagnolo, Ferrari, Canali, Zambonin, Zuliani, Varney, Marin.Hakem: Ridley (İng)