Six Nations, İtalya Olimpico'da Galler 22-15'i yendi

amazing

New member
ROMA – Turnuvanın 26 baskısında ilk kez ve 126 maçtan sonra,İtalya bir toplantının arifesinde tercih edildi Altı ülke. Blues, sağlam ve mantıklı 70 dakikalık bir maçla tahminle inanç tutabildi, ancak sallanan yağmurda (22-15) aşan heyecan verici bir son Galler derin krizde ve zaten bir saniye için tasarlanmış Tahta kaşık ardışık. Savunmada agresif, yüksek rakiplere ve nadir saldırı fırsatlarına parlak vuruşlara dikkat eden İtalyanlar Capuozzo ve vuruşları Allan. İkinci yarıda uzun süre başardılar, ancak konukların organik dönüşünün önünde finalde şaşırtıcı bir şekilde kayboldular. İki oyuncu ve diğerleri tam rekabetçi transa sahiptir:Olimpiyat Ancak, ne zaman sevinçle patladı Zuliani 18 yıldır beklenen ejderhalarda bir ev başarısını kutlayan belirleyici ovali kurtardı. Trombositleri Nicotera, Lamaro Ve Niccolò CannoneZorunlu Gücü Fischetti, Ferrari Ve Siyahlar. Ve Allan'ın beş serbest vuruşu. “Seni sevdiğim için olacak,” diyor Stadyumu Söyliyor: Bu adamlar, iki hafta yeni Roma randevusunun çok güçlü olan başarısını ve kucaklamasını hak ettiler. Fransa.

Capuozzo, mavi ange'nin hedefi

İki dakika sonra büyük bir korkudan sonra (hedeften bir metre uzaklıktaki oval, Tomos Williams'ın harici bir haçını toplayan Adams'ın elinden kayar), Blues Allan'ın cezası sayesinde öncülük etti. Yağmur yönetim hatalarını çarptı, Galler Ben Thomas tarafından bir futbolla iyileşti. Denge ilk yarının ortasında ilk aşamada mükemmel bir eylemle kırıldı: Page-realo, 22 rakipte sipariş edilen bir yıpranmadan başladı, Paolo Garbisi'yi plastik daldırma içinde topu ezen bir futbolu takip edecek bir futbolla Yan çizgiden birkaç santimetre. Allan'ın dönüşümü başka bir küçük mücevherdi. Yaklaşık yarım saat, Extreme 2 kez ceza puanı kazandı. İlk yarının finalinde, Adams tarafından sefil olan bir başka ileri, ejderhaların artık umutlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Allan tekmeliyor, ama ikinci yarıda ne acı çekiyor

İkinci yarıda, Allan'ın cezası ve piazzola Page-Realo'dan her zaman bir çapraz çubukla ilgili iki hata, Adams tarafından Paolo Garbisi üzerindeki kötü bir faul yaptı ve açılış sarsıntı ve tıbbi denetim için dışarı çıkmaya zorlandı. Galce 10 dakika kanat. Dragoni'nin onurlu faulü nihayet aşırı mavinin 3 puan daha yararlanmasına izin verdi, ancak sayısal aşağılıkta Galler, İtalyanların kararsızlığından yararlanarak bir penaltıdan sonra Wainwright ile varış noktasına gitmeyi başardı. Dengeler aniden atlandı, Galler cesaretle ileriye doğru itti ve bir köşede kapandı: cezalandırmanın varış noktası olan Riccioni ve Lamb'ın sınır dışı edilmesi. Ne korku. 13'te 15'e karşı Zuliani, oval'i sonunda hapsetti ve neşeyi tetikleyen cezayı kazandı.

Zuliani ve Vincent kutluyor

Zuliani ve Vincent Celebrate (Reuters)

İtalya-Galles 22-15 (16-3)

İşaretler: 6 ', 29' ve 34 'Pt CP Allan, 17' CP Ben Thomas, 20 'Meta Capuozzo Tr. Allan; 21 've 34' ST CP Allan, 29 'Meta Wainwright, 39' Ceza Gideri Gitili.

İtalya: Allan-Capuozzo, Brex, Menoncello, Ioane-Paolo Garbisi (20 'St Trulla), Page-Realo (28' St Alessandro Garbisi) -lorenzo Cannone, Lamaro (26 'St Zuliani), Negri (21' stiltcent) -zzzza (21 'St Lamb), Niccolò Cannone – Ferrari (13' St Riccioni), Nicotera (13 'St Lucchesi), Fischerti (26' St Rizzoli).

Galler: Murray – Rogers (21 'St Hathaway), Tompkins (17' ila 28 'Pt Hathaway), James, Adams – Ben Thomas (9 St Edwatds), Tomos Williams (27' St Rhodri Williams) – Faletau, Morgan, Bothaman ( 18 'St Wainwright) – Freddie Thomas, Rowlands (17' St Teddy Williams) – Henry Thomas, Lloyd (5 'St Assiratti), Gareth Thomas.

Hakem: Carley (ing).

Notlar: 18 'St Giallo Adams kartı, 38' Rizzoli, 39 'kuzu.