“Shubman Gill'de Kaptan Test Test Etme”: BCCI Dünya Kupası kazanan tarafından uyarı gönderdi

amazing

New member

Test kriketinin bir sonraki aşaması Hindistan için başladığında, Hindistan'daki Kriket Kontrol Kurulu (BCCI) doldurulacak bazı büyük ayakkabılar var. Rohit Sharma, Virat Kohli ve Ravichandran Ashwin gibi, bazı yeni nesil yıldızlara oyunun gördüğü en iyi oyuncuların bazılarını değiştirme görevi verildi. Kaptanlık sorumluluğu için en uzun formatta, Shubman Gill'in adı grafiklerin en üstünde, ancak eski Hindistan kriketçisi krizi krizi Srikkanth, en üst düzey pilin doğru seçim olduğunu düşünmüyor.

Hint takımı ile 1983 Dünya Kupası'nı kazanan Srikkanth, Gill'in Hindistan'ın Test XI'sinde garantili bir başlangıç bile olmadığını düşünüyor, bu nedenle liderlik rolü verilemez. Srikkanth için, Marquee Pacer Jasprit Bumrah'a yönetim tarafından Kaptanlık Batonu verilmelidir.

Srikkanth, Hindistan'a verdiği demeçte, “Şimdi hazır bir kaptanlık adayı kim? Shubman Gill? XI'de hala bir sertifika olduğunu sanmıyorum.” “Kaptanlığı KL Rahul veya Rishabh Pant'e teslim etmiyorsunuz. Aksi takdirde Jasprit Bumrah'a veriyorsunuz.” Diğer seçim Bumrah. 'Patron, sen kaptan sen' diyorsun. Ve hangi test maçı oynamıyor, KL Rahul'a sorumluluk veriyorsunuz.

“Şu andan itibaren Bumrah'ın kaptan olması gerektiğini düşünüyorum. Seçicilerin başkanı olsaydım, Bumrah'ı kaptan yapardım. Ve sonra diyelim ki, 'Patron, istediğiniz eşleşmeleri oyna'.

Srikkanth, Ajit Agarkar liderliğindeki seçim komitesinin kaptanlık rolü için 'sadece uğruna' Gill'i tanıttığını düşünüyor. Onun için, sağ elini kullanan meyvenin, zorlu durumda koşuları puanlayarak önce takımda kendisini kurması ithal ediyor.

“Bunda yanlış bir şey yok. Sadece onun uğruna birisini kaptan olarak atayamazsınız. Seçicilerin ne düşündüğünü bilmiyorum, ama bu benim görüşüm,” diye ekledi hey.

“Shubman Gill hakkında çok şey söyleniyor, ama henüz büyük koşular alamıyor. İngiltere, Avustralya, Güney Afrika'da – hiç gol atmadı. Bu onun üzerinde her şeyi itiyorsunuz.

Srikkanth, Kohli'nin emekliliği hakkında ne olduğu gibi, haberler entttiire kardeşliği bir inançsızlık durumunda bıraktı. Srikkanth, emekliliğin kişisel bir karar olduğunu savunurken, BCCI Shhard, Kohli'nin en azından değişmesini sağlamak için elinden geleni yaptı.

“Bu kişisel bir seçim (emeklilik). Ama Seçim Komitesi Başkanı olsaydım, ona hrilaly isteyecektim:” Patron, bir ara Hindistan'ı kaptan yapmanı istiyorum. “

Srikkanth, “Şimdi Rawit orada olmadığına göre, kaptanlık söz konusu olduğunda aniden bir boşluk var. Doğru ile bir konuşma asardım. Ona şunu söylerdim: İşi istersen ve sonra emekli olursun,” dedi Srikkanth, Kohli'nin Hindistan'ın en iyi test kaptanı olduğunu söyledi.

Bu makalede belirtilen konular