Shreyas Iyer'in Kasvetli Ranji Kupa Formu Devam Ediyor, Eski KKR Takım Arkadaşına Wicket'i Kaybetti…

amazing

New member
Shreyas Iyer'in yerli kriketteki kasvetli formu, Pazar günü Vidarbha'ya karşı Ranji Trophy finalinde Mumbai adına sadece yedi sayı attıktan sonra oyundan atılmasıyla devam etti. Iyer geçmişte kısa topa karşı mücadele etmişti ve bu, eski Kolkata Knight Riders (KKR) takım arkadaşı Umesh Yadav'ın vuruşlarını bitirmek için kullandığı stratejinin aynısıydı. Umesh, Iyer'in iç kenarına çarpan bir hücum oyuncusundan önce sağ elini kullanan oyuncuya arka arkaya dört kısa atış yaptı. İlk atışta top Karun Nair'e uçtu ve saha oyuncusu yakalamayı tamamlamada hiçbir hata yapmadı ve Iyer'in sefaletini artırdı. Hintli oyuncu, BCCI'nın sözleşmeyi feshetmesinden bu yana iki Ranji maçında da iyi performans göstermedi.

Daha erken. Hindistan başantrenörü Rahul Dravid, favori olmayan vurucu oyuncular Shreyas Iyer ve Ishan Kishan'a formda olmaları, oynamaları ve seçicileri 'onları yeniden seçmeye' zorlamaları gerektiği mesajını paylaştı.

Geçtiğimiz ay, Iyer ve Jaiswal, bu tavsiye turunda BCCI yıllık sözleşmeleri için “dikkate alınmadı”.

Her iki oyuncunun da sözleşmeleri reddedildikten sonra, BCCI Sekreteri Jay Shah yerli kriket formlarının önemini vurguladı ve “yerli krikete katılmamanın ciddi sonuçlar doğuracağını” belirtti.

Kishan, geçen yıl Güney Afrika dizisinden çekildikten sonra Hindistan için henüz herhangi bir formatta yer almadı. Shreyas ilk iki testte seçildi ancak kalan üç maçta elendi. Mumbai'nin Ranji Trophy çeyrek final karşılaşmasında Baroda'ya karşı sırt spazmları nedeniyle katılmayı tercih etti ve yarı finalde Tamil Nadu'ya karşı iyi bir izlenim bırakamadı.

“Onlar her zaman bu karışımın içindeler. Yerli kriket oynayan herkes bu karışımın içinde. Öncelikle sözleşmelere ben karar vermiyorum, değil mi? Sözleşmeler seçiciler ve yönetim kurulu tarafından kararlaştırılıyor. Kriterlerin ne olduğunu bile bilmiyorum. “Ben de dahilim; insanlar bana 15'le ilgili fikrimi soruyor ve ben ve Rohit 11'i seçiyoruz. Dravid, Hindistan'ın Cumartesi günkü beşinci Test zaferinin ardından maç sonrası basın toplantısında şöyle konuştu: “İşler böyle yürüyor.”

“Birinin sözleşmesi olup olmadığını, 15'e seçilip seçilmeyeceğini hiç tartışmadık. Oyunun farklı formatlarını oynayan, sözleşmeleri olup olmadığına dair yeterince örnek var. Onu bile bilmiyorum. Bazen kontratlı oyuncuların listesi ne olur, bu kararları alırken 15'i veya 11'i tartışırız, kimse konunun dışında değil, hiç kimse konunun dışında değil, mesele sadece onların almaları ümidiyle. geri dönüp formda kalmak, kriket oynamak ve seçicileri onları tekrar seçmeye zorlamak” diye ekledi.

(ANI girişleriyle)

Bu makalede bahsedilen konular