Shreyas Iyer Şampiyonlar Kupası Bildirisini Yaptı, Seçicilere Mesaj Gönderdi

amazing

New member

Hindistan'ın ICC Şampiyonlar Kupası kadrosu 19 Ocak'ta çıkacakken, orta dereceli vurucu Shreyas Iyer, Ajit Agarkar liderliğindeki seçim komitesine yüksek sesle bir mesaj gönderdi. Pazar günü Hindistan Premier Ligi (IPL) takımı Punjab Kings'in kaptanı olarak seçilen Iyer, milli takıma geri dönmeyi ve önümüzdeki aydan itibaren Şampiyonlar Kupası kampanyasında Hindistan Takımının kadrosunun bir parçası olmayı hedefliyor. Bir röportajda Iyer, 2023 ODI Dünya Kupası'ndaki performansını hatırlattı ve Şampiyonlar Kupası'nda seçildiği takdirde benzer sonuçlar elde edeceğine söz verdi.

ESPNCricinfo'ya verdiği bir röportajda Iyer, kendisinin ve KL Rahul'un 2023'teki ODI Dünya Kupası'nda orta sıralarda Hindistan adına yaptıkları muhteşem ortaklıkları hatırlatıyor. Punjab Kings kaptanı bu kez Şampiyonlar Kupası'nda benzer bir sorumluluğun kendisine verilmesini istiyor.

“Esneğim ve vuruş sırasının herhangi bir yerinde vuruş yapmaya hazırım. KL ve ben, Dünya Kupası sırasında ortada önemli bir rol oynadık. Birlikte harika bir sezon geçirdik. Bu sadece son kısımdı. [the final] istediğimiz şekilde uygulayamadık. Eğer Şampiyonlar Kupası'na seçilirsem bu benim için gurur verici bir an olacak. [side] Ülkeyi temsil etmek için” dedi.

IPL'de kanıtlanmış bir lider ve en çok aranan oyunculardan biri olan Iyer, PBKS tarafından rekor kıran 26,75 Rs crore karşılığında satın alındı ve bu da onu Kasım müzayedesinde en pahalı ikinci oyuncu yaptı.

Iyer, PBKS'de Delhi Capitals'ta başarılı bir görev paylaştığı baş antrenör Ricky Ponting ile yeniden bir araya gelerek takımı 2020 IPL finaline taşıyacak.

“Takımın bana olan güvenini kaybetmesinden onur duydum. Koç Ponting ile tekrar çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Takım, potansiyel ve kendini kanıtlamış oyunculardan oluşan harika bir karışımla güçlü görünüyor. Yönetimin gösterdiği inancın karşılığını vermeyi umuyorum.” kızlık unvanımızı teslim etmek için” dedi Iyer bir açıklamada.

2024 sezonu Iyer için unutulmaz bir sezon oldu; sadece KKR ile IPL'yi kazanmakla kalmadı, aynı zamanda Mumbai'yi ikinci Syed Mushtaq Ali kupasına da taşıdı.

Ayrıca Ranji ve Irani Kupasını kazanan Mumbai takımının bir parçasıydı.

PBKS, 2015'te ilk kez sahneye çıkan Iyer'in KKR ve DC'den sonra IPL'deki üçüncü franchise'ı olacak. DC onu 2018'in ortasında kaptan olarak atamıştı.

PTI girişleri ile

Bu makalede bahsedilen konular