“Seviyorsanız, Hediye Getirin”: Rajasthan Royals’ın Rohit Sharma İçin Dublajlı Doğum Günü Gönderisi LOL. Kol saati

amazing

New member
IPL 2023: Rajasthan Royals iplikçisi Yuzvendra Chahal, Mumbai Kızılderilileri kaptanı Rohit Sharma’ya sarılıyor.© heyecan

Hindistan Takımı ve Mumbai Kızılderilileri kaptanı Rohit Sharma Pazar günü 36 yaşına bastı. Sağ elini kullanan vurucu, uluslararası krikette veya Hindistan Premier Ligi’nde vuruş yaparken veya takımın kaptanlığını yaparken klas vuruşları ve sakin zihniyetiyle izleyicileri eğlendirdi ve büyüledi. Şu anda Rohit, IPL 2023’te MI’ye liderlik ediyor. Onun tarafı, devam eden turnuvanın 42 numaralı maçında Wankhede Stadyumu’nda Rajasthan Royals ile karşılaşacak. Maç başlamadan önce RR, sosyal medyada komik bir Haber yayınladı.

Sesi komik bir şekilde dublajlanmış olan klip, Hindistan ve RR iplikçisi Yuzvendra Chahal’ın Rohit’e doğru yürümesi ve ona mutlu yıllar dilemesiyle başladı. Rohit, Haberda Chahal’a “Pyaar hai toh kuch hediye bhi le aaya karo mere liye (Beni seviyorsan, benim için hediyeler getir)” dedi.

Buradan izleyin:

mila kya’yı davet ettin mi? pic.twitter.com/U4poifKUJg

– Rajasthan Royals (@rajasthanroyals) 30 Nisan 2023
36. doğum günü vesilesiyle, hayranlar ve kriket oyuncuları doğum günü tebriklerini iletmek için sosyal medyayı kullandılar. Bununla birlikte, internette viral olan belirli bir selamlama, Chahal’dandır.

Rohit ve Chahal, taraftarların hem sahada hem de sosyal medyada birçok kez tanık olduğu canlı bir bağı paylaşıyor. Bu başka bir fırsattı.

“Tüm dünyadaki en sevdiğim en iyi kardeşime mutlu yıllar @ImRo45 en mutlu yıllar Yol gösterici ışığıma, en iyi arkadaşım, beni dünyadaki herkesten daha çok güldüren kişiye Mutlu Yıllar Rohitaaaaaa shramaaaa CC:- Ritika bhabhi,” Chahal Pazar günü tweet attı.

Bu yazıda bahsedilen konular