Sahte Akaay Kohli Hesapları Virat Kohli ve Anushka Sharma'nın Açıklamasının Ardından İnternette Kargaşa Yarattı

amazing

New member
Akaay Kohli'nin hesapları sosyal medyada kargaşa yarattı© heyecan

Star India'nın oyuncusu Virat Kohli, kendisi ve oyuncu eşi Anushka Sharma'nın 15 Şubat'ta bir erkek bebek sahibi olduklarını açıklarken, yeni doğan oğulları Akaay'ın sahte sosyal medya hesapları sosyal medyada su yüzüne çıkmaya başladı. Virat ve Anushka, oğullarına Akaay adını verdiklerini açıkladığı anda sosyal medyadaki hayranlar, 'Akaay Kohli' kombinasyonuyla Instagram ve diğer sosyal medya platformlarındaki tüm hesapları rezerve etti. Hatta birkaç Instagram'da Akaay adına hikayeler paylaşmaya bile başladılar.

Akaay ne insta id b bana li
Kafi avans baccha h pic.twitter.com/z6JILh43YJ

— Pinkman (@kohlixpinkman) 20 Şubat 2024

Akaay ile Instagram yayında pic.twitter.com/ezAW2Qhddl

— SwatKat (@swatic12) 20 Şubat 2024

Akaay onun instagramını oluşturmak istediğimde ben……
Kullanıcı adının zaten mevcut olması durumunda kaç kez acı çektiğini bilmiyorum#ViratKohli #akaaykohli pic.twitter.com/ICDL0R5xys

— Sneha goyal (@sneha_goyal2004) 20 Şubat 2024
Kohli ve Anushka zaten üç yaşındaki kızları Vamika'nın ebeveynleri olmaktan gurur duyuyorlar. İlk bebeklerini doğuran Virat ve Anushka gibi kişiler, fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmamaya karar verdiler ve henüz onu kamuoyunun önüne bile çıkarmadılar.

Akaay ile Virat ve Anushka'nın stratejisi muhtemelen aynı olacak; ebeveynler sosyal medya platformlarında çocuklarının kimliğini korumaya kararlı.

Kohli Salı günü Instagram'da paylaştığı gönderide, “Bol mutluluk ve sevgi dolu kalplerimizle, 15 Şubat'ta oğlumuz Akaay ve Vamika'nın küçük kardeşini bu dünyaya davet ettiğimizi herkese duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!” dedi.

“Hayatımızın bu güzel döneminde hayır dualarınızı ve iyi dileklerinizi bekliyoruz. Bu dönemde mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyoruz.” Kohli, kişisel nedenlerden dolayı İngiltere'ye karşı devam eden Test serisinden çekilmişti.

Virat, İngiltere'ye karşı oynadığı 5 maçın tamamından izin aldığı için kriket sorumluluklarından uzak. Hindistan, ilk üç maçın ardından beş maçlık seride 2-1 önde bulunuyor.

Bu makalede bahsedilen konular