“Sadece Sen Yapabilirsin…”: Virat Kohli’nin Glenn Maxwell’in Kahramanlıklarına Milyon Dolarlık Tepkisi

amazing

New member
Avustralya’nın çok yönlü oyuncusu Glenn Maxwell, takımını 2023 Kriket Dünya Kupası yarı finallerine taşımak için Afganistan’a 201 sayılık yenilgisiz bir vuruş yaparak kriket dünyasını altüst etti. Kriket camiası hala Maxwell’in Wankhede’deki kargaşasına alışmaya çalışırken, Avustralyalı yıldızın Hindistan Premier Ligi ekibi Royall Challengers Bangalore’daki takım arkadaşı Virat Kohli, kasırga vuruşu hakkında sosyal medyada söz sahibi oldu. IPL’deki kriket sahasında Maxwell’le sık sık omuz omuza olan Kohli, bunu yalnızca Avustralyalı yıldızın başarabileceğini söyledi.

Kohli, Instagram hikayesinde “Bunu yalnızca sen yapabilirsin, ucube @gmaxi_32” diye yazdı.

Maxwell ayrıca Çarşamba sabahı Twitter’da dün gece Mumbai’deki kapının çalınmasından bu yana aldığı mesajlardan çok etkilendiğini itiraf etti.

Maxwell, X’te (eski adıyla Twitter) şunları yazdı: “Mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim. @patcummins30 orada harikaydı! Üzgünüm, birkaç kez erteledim. Babalık görevlerine dönme zamanım geldi.” diye yazdı Maxwell, X’te (eski adıyla Twitter).

Oldukça bunaldım Mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim. @patcummins30 orada ne muhteşem! Üzgünüm birkaç tanesini geri çevirdim
Babalık görevlerine geri dönme zamanı

— Glenn Maxwell (@Gmaxi_32) 8 Kasım 2023
Maxwell, Afganistanlı saha oyuncuları tarafından, özellikle de vurucu yarım yüzyıla bile ulaşmamışken Mujeeb ur Rahman tarafından birkaç kez düşürüldü. Maxwell, maçta ilk iki katına çıkarken birkaç can simidi kazanmamış olsaydı daha iyi olacağını itiraf etti.

“Bugün sahaya çıkarken hava sıcaktı, sıcakta çok fazla egzersiz yapmadım, bugün beni etkiledi. Geride kalmak ve (bacaklarımda) biraz hareket etmek istedim. Çok fazla değil (sorulduğunda) 92/7 planları hakkında), mümkün olduğu kadar vuruş planlarına sadık kalın, benim için hala olumlu olun, yine de şutlarımı oynamaya bakın, o LBW, biraz yukarıya doğru gidiyordu (kütükler), muhtemelen bu beni öyle yaptı daha proaktif olun.Burada ışıkların altında olduğu gibi, bir miktar sallanma ve kıstırma (yüzeyin dışında), bundan yararlanmak için güzelce bowling oynadılar.

“Şanssız bir vuruş olsaydı güzel olurdu, ama şansım vardı, bu gecenin çoğunu yapmak gurur duyabileceğim bir şeydi. Şaşırtıcıydı, ilk iki maçın ardından insanlar bizi hemen sildiler. Maç sonrası sunum töreninde “İnanç her zaman (takım olarak) oradaydı, bugünden sonra biraz daha yukarılara çıkacaktı” dedi.

Bu makalede bahsedilen konular