“Sadece Büyük Yüze İhtiyacım Var”: Sanju Samson, Tarihi Ton ve SA'nın Ardından Ravi Shastri'nin Mesajını Açıkladı

amazing

New member

T20I'nin Hintli kaleci-vurucusu Sanju Samson'un üst üste ikinci tonunu takiben, Haydarabad'daki Rajiv Gandhi Uluslararası stadyumunda T20I serisinin Bangladeş maçında kendisi ile eski teknik direktör Ravi Shastri arasındaki sohbeti ortaya çıkardı. Sanju Samson'un havai fişekleri ve Varun Chakaravarthy'nin dönüşü Güney Afrika'yı paramparça etti ve Hindistan, Cuma günü Kingsmead'de T20I açılışında 61 turluk bir zaferle sevindi. Samson, üçüncü T20I'de Bangladeş'e karşı çıtayı yükseltti ve yedi dörtlü ve muazzam 10 yükselen altılı 107(50) ile ivme kazanmaya devam etti.

“Haydarabad'daki Bangladeş maçından önce benimle konuştuğunu hatırlıyorum. Şöyle dedi: 'Sanju! Sadece o büyük yüze ihtiyacın var. Sana söylüyorum. Ve iyi olacaksın.' Sanırım bu gerçekleştiği için mutluyuz ve herkes adına da mutluyum” dedi Samson, BCCI tarafından yayınlanan bir Haberda.

29 yaşındaki oyuncunun 107'si, Hindistan ve Güney Afrika arasındaki T20I'de en yüksek bireysel puan oldu ve David Miller'ın 2022'de Guwahati'deki yenilmez 106 puanını gölgede bıraktı.

Ayrıca, sağ elini kullanan vurucu, oyunun en kısa formatında art arda ikinci yüz vuruşunda duygularını ifade etti.

Samson, “Bunun ne kadar özel olduğunu hissetmek için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Belki yarın bana sorarsanız size ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğumu söyleyebilirim” diye ekledi.

Maçı özetlersek, Aiden Markram liderliğindeki Güney Afrika kura atışından sonra Hindistan'ı ilk vuruşa gönderdi.

Sanju Samson'un yıldırım vuruşu Hindistan'ın oyuna ateşli bir başlangıç yapmasına yardımcı oldu. Kaleci-vurucu, 214'lük bir vuruş oranıyla 50 toptan 107 turluk bir vuruş yaptı.

Kaptan Suryakumar Yadav (17 top, 2 dörtlü ve 1 altılı 21 koşu) ve vurucu Tilak Varma (18 top, 3 dörtlü ve 2 toptan 33 koşu) da ortalama bir vuruş yaptı ve Hindistan'ı ilk vuruşta 202/8'e taşıdı.

Gerald Coetzee, üç kaleyi alıp dörtlü büyüsünde 37 koşu yaptıktan sonra Güney Afrika bowling atağına liderlik etti.

Koşu takibi sırasında, Güney Afrika'nın vurucuları iyi bir performans sergileyemedi. Hindistan bowling atağı vuruşlara hakim olduğundan hiçbir Proteas vurucusu 30 koşu sınırını geçemedi.

Heinrich Klaasen (22 toptan 25 koşu, 2 dörtlü ve 1 altılı) ve Gerald Coetzee (11 toptan 23 koşu, 3 altılı) ikinci vuruşta ev sahibi takımın en çok sayı atan oyuncuları oldu.

Varun Chakaravarthy ve Ravi Bishnoi liderliğindeki Hint bowling atağı, ev sahibini 141'de iki over geride bıraktı.

Hem Varun hem de Bishnoi oyunda üç kaleyi aldı.

Samson, sopayla yaptığı muhteşem gösterinin ardından Maçın Oyuncusu seçildi. Hindistan, Pazar günü Gqeberha'da serinin ikinci T20I maçında Güney Afrika ile karşılaşacak.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular