“Sadece Bildirimler Temizleniyor…”: MS Dhoni'nin Eğitim Sırasında Cep Telefonu Kullandığı Video İnterneti Şaşırttı

amazing

New member
MS Dhoni Eğitim Seansı Sırasında Cep Telefonu Sırasında.© X (Eski adıyla Twitter)

Dünya Kriketinin En Büyük Kaptanlarından MS Dhoni, Cep Telefonuyla Nadiren Denize Girebilir. Takım Arkadaşlarının ve diğer Yakınlarının çeşitli röportajlarda ortaya koyduğu gibi, yalnızca birkaçının dhoni'nin iletişim numarası bile var. Genel olarak cep telefonlarından uzak durmayı seven ender yıldızlar arasında yer alıyor. Böyle bir durumda, dhoni'nin eğitim sırasında cep telefonunu kullandığını gösteren viral bir Habernun interneti şok etmesi şaşırtıcı değil. Klipte cırcır böceği, sopaları takılı ve hemen yanına yerleştirilmiş çantayla harika bir görüntü sergiliyordu. Hey kaskını bıraktı ve sonra cep telefonunu aldı. Hey, yerine geri koymadan önce cihazda birkaç saniye kaydırıldı.

İşte viral Haber:

MS Dhoni'nin Net Oturumunda da Mobil Cihaz Kullandığını gösteren Nadir Video#Msdhoni #IPL2025 pic.twitter.com/0igzqi2QZZ

– chakri dhoni (@chakridhonii) 24 Ocak 2025
Röportajlarından birinde cep telefonunu fazla kullanmadığını söylediği Dhoni şarkısıyla Haber interneti şok etti.

Kriket oyuncusu, 2023'te Rigi tarafından tanıtılan GAPUP platformunun açılışında yaptığı bir konuşmada, “Bir telefonum var ama onu yalnızca geceleri alarmı ayarlamak için kullanıyorum. Sabahları beni uyandırma işini yapıyor” demişti.

Dhoni'nin açıklamasını hatırlatan bir hayran, “Röportajdaki şarkıyı söyleyerek telefonları yalnızca uyanmak için alarm ayarlamak için kullanmadığını söylüyor. Elbette!”

Bu arada başka bir hayran, “Sadece Bildirimleri Temizliyorum” yazdı.

Dhoni hayranlarından bazıları Haberyu izlerken onun kondisyonuna hayran kaldı.

A hayranı “Dostum, süper formda ve kaslı görünüyor” dedi. “Pazılara bakın” yorumları arasında ne var?

Dhoni, IPL 2025'te beş kez şampiyon olan Chennai Super Kings'te oynayacak. Hey, IPL 2025 Açık Artırmasından Önce RS 4 Crore Franchise Tarafından Tutulanlar.

Bu makalede bahsedilen konular