“Russell, Russell’dan Rinku Rinku’ya”: KKR Yıldızları Rinku Singh’in Etkisini Özetliyor

amazing

New member
Hindistan Premier Ligi (IPL) 2023 sezonu, Kalküta Knight Riders’ta büyük bir dönüşüme sahne oldu. Eskiden ne zaman büyük vuruş yapan Batı Hintli vuruş yapmak için dışarı çıksa Russell… Russell sloganını atan kalabalık, şimdi Rinku… Rinku sloganını atıyor. Russell ve Rinku’nun eşleşmesi Knight Riders’ı Pazartesi günü Punjab Kings’e karşı maçı kazandıktan sonra, kazanan koşulara ulaşan yine Rinku Singh oldu ve bowling of death overs uzmanı Arshdeep Singh’de bir sınır attı. Maçtan sonra Russell bile Rinku’ya hayran olduğunu itiraf etti.

Jason Roy ve Nitish Rana, Kalküta’nın gidişatını belirlerken, Russell ve Rinku kovalamacayı şiddetli vuruşlarla bitirdi. Russell, son turda bitmeden önce 23 top 43 ile forma geri dönerken, Rinku KKR’yi playoff yarışında tutmak için sadece 10 topla 21 vuruş yaptı.

Kaptan Rana’ya Rinku’ya verdiği mesaj sorulduğunda, “Ona hep söylüyorum, kendine inan çünkü başardığın şey pek çok insanın başaramayacağı bir şey. O vuruş yaparken, tüm kalabalık tezahürat yapıyordu” dedi. Rinku, Rinku’. Bu yıl bunu kazandı. Uzun yıllardır bu takımdayım, Eden kalabalığının ‘Russell, Russell’ diye bağırmasına ama ‘Rinku, Rinku’ diye bağırmalarına alıştım. Beni çok mutlu ve gururlu hissettiriyor. Bu sezon kazandığı saygı bu.”

Eden Gardens kalabalık ve tamamı @KKRiders yan destekli @rinkusingh235 işi sopayla bitirmek ve solak vurucu hayal kırıklığına uğratmadı #tatalipl | #KKRvPBKS | @NitishRana_27 | @Russell12A pic.twitter.com/bNUE0ip9yd

— Hindistan Premier Ligi (@IPL) 8 Mayıs 2023
Yıllar boyunca KKR için kanıtlanmış bir maç galibi olan Russell, Rinku’nun üzerindeki baskıyı kaldırdığını söyledi.

“Bana top seni geçerse koşuya çıkalım mı demişti? Kesinlikle dedim, son topu bitireceğine inancım var. Yaptığı şeyi yaptığını görünce tüylerim diken diken oluyor. Arkadaşım var.” arka uç, baskıyı hafifletiyor ve yıllardır burada, gerçekten çalışkan bir adam. Saha dışında çok komik, antrenman yaparken ona olabildiğince yakın kalmaya çalışıyorum. Şimdi iyi hissediyorum!! ,” dedi Dre Russ.

Bu yazıda bahsedilen konular