Rosolino, Mastrangelo ve Pantano, İtalya'nın Altı Ulus'taki büyük kutlamasındaki kazalar: “Güzel bir gösteri, her ebeveynin hayali”

amazing

New member
Peki Olimpico coşkusunda, büyük ragbi kutlamasında, Cuttitta Kupası'nın ödül töreninden sonra ve klasik grup fotoğrafı sırasında bu üçünün ne işi vardı? Tüm milli ragbi takımı ve personel kutlama yapıyor İskoçya'ya karşı tarihi zafer ama köşede kim görülebilir? Üç kapı hırsızı selfie çekiyor… onlar yabancı değiller. Kolayca tanınabilirler: Luigi Mastrangelo, voleybol tarihi, Stefano Pantano eski eskrimci ve şimdi radyo sunucusu, selfie'nin yazarı ve cep telefonunun sahibi, Massimiliano Rosolinoyüzmenin eski kralı.

Rosolino, orada ne yapıyordun? Partiyi mahvettin…
“İtiraf ediyorum. Bendim. Ama her şeyden önce biz kaza yapanlar değildik. Sporu teşvik etmeyi amaçlayan Spor ve Sağlık 'Efsane' projesinin bir parçasıyız.”

Ne olmuş?
“Ragbi federasyonu Fir bir ortak ve bizden hikayelerimizi anlatmamızı istedi. Bu yüzden Olimpico'daydık.”

Ama ragbi hakkında hiçbir şey anlamıyorsun: itiraf et.
“Dürüst olmak gerekirse hayır. Lo Cicero'yu çıldırttık, zavallı Andrea. Maç sırasında çok iyi göremediğimizden onu üçlük olarak çektik.”

Gerçekten mi…
“Ah evet: Ona “ne oldu” diye soranlar. Bunun yerine kim “ama neden ıslık çaldı?”. Maçın tamamı böyleydi.”

Six Nations, İtalya-İskoçya 31-29: Olimpico'da Azzurri'nin başarısı

kaydeden Massimo Calandri

09 Mart 2024

Lo Cicero'nun bir yakın dövüş paketi hazırlamış olacağını düşünüyorum. doğrudan üçünüze karşı tribünlere….
“Ama hayır, çok nazikti. Bize mümkün olduğu kadar sabırla anlatmaya çalıştı. Ama onu anlayıp anlamayacağımızı kim bilebilir…”.

Hiçbir smaç ya da hamle yoktu. Veya görülecek vuruşlar. Ona su yok…
“Hayır, Napoli'de dediğimiz gibi sadece çok sayıda 'ritim' gördüm. Fakat…”.

Ama beğendin mi?
“Atmosfer. Çocuklar, yetmiş bin kişi huzur içinde şarkı söylüyor ve tezahürat yapıyor. Birbirine hakaret etmeyenler. Belki maçı umurlarında bile değil ama orada olmanın zevki için orada olduklarını söylemek isterim…”.

İtalya Six Nations'da kaç maç kazandı? 2000'den günümüze tüm şirketler

09 Mart 2024

Güzel. Değil mi?
“Harika. Her ebeveynin hayalidir. Ve bunu iki kız çocuğu babası olarak söylüyorum. Hepimizin istediği bu.”

Ancak her şey yolunda. Peki kenarda ne yapıyordunuz?
“Tekrar ediyorum, orada olmamıza izin verildi. Daha sonra partide yaklaşmaya çalıştık ve dışarı çıktık. Bunu yapabilir miyiz bilmiyorum. Ama dedikleri gibi: Bir gülümseme kapıları açar. Bu doğru değil?”.

Cezasızsın…
“Ama üçüncü periyodun güzelliği bu! Ve o zaman bira olmadan…. alkol bile yok. Daha fazla İstediğiniz ne?”.