Rohit Sharma'nın Hindistan'ın Evindeki Utanç verici 0-3 Süpürmesinin Ardından Açıkça “Vuruş, Kaptanlık” İtirafı

amazing

New member

Sözlerinin adamı, karakterli bir adam olan Hindistan kaptanı Rohit Sharma, takımın evinde Yeni Zelanda'ya karşı aldığı 0-3'lük korkunç Test serisi yenilgisini düşünürken sözlerini esirgemedi. İlk iki Testte Kiviler tarafından tamamen mağlup edilen Hindistan, Wankhede karşılaşmasında yeterince şey yapmış gibi görünüyordu ancak vurucular bir kez daha kendi kendini yok etti. Rishabh Pant dışında hiçbir Hintli vurucu, Kivi iplikçilerinin yarattığı baskıya dayanamadı. Hindistan kaptanı Rohit Sharma da maç sonrasında takımının toplu olarak ateş edemediğini itiraf etti.

Maç sonrası sunum töreninde konuşan Rohit, “Evet, kesinlikle biliyorsunuz, bir seriyi kaybetmek, bir Testi kaybetmek asla kolay değildir, kolayca sindirilemeyen bir şeydir” dedi. “Yine en iyi kriketimizi oynamadık, bunu biliyoruz ve kabul etmek zorundayız. Onlar (Yeni Zelanda) bizden çok daha iyisini yaptılar. Bir sürü hata yaptık ve bunu kabul etmek zorunda kalacağız. Yapmadık.” İlk vuruşta (Bengaluru ve Pune'da) yeterince koşu yapamadık ve oyunda gerideydik, burada 30 koşuluk bir farkla öndeydik, önde olduğumuzu düşünüyorduk, hedefe de ulaşılabilirdi, “Daha iyisini yapmak için.”

Kendi performansı sorulduğunda, özellikle de Rohit'in seri boyunca sergilediği hücum stili açısından bakıldığında, takımlar kazanamadığında bu tür şeylerin iyi görünmediğini itiraf etti.

“Tahta üzerinde de koşmak istiyorsunuz, bu benim aklımda olan bir şeydi (bugün kendi vuruşuyla ilgili), işe yaramadı ve gerçekleştiğinde de harika görünmüyor. Benim aklımda bazı fikirler var. “Vuruş yapmaya gittiğimde aklıma geldi ama bu seride işe yaramadı ve bu benim için hayal kırıklığı yarattı” dedi.

Rohit, üçüncü Testte tahtada bazı koşular yapmayı başaran iki vurucu Shubman Gill ve Rishabh Pant'ı övdü. Ancak Hitman, böyle bir yenilgi duygusunun kendisine uzun süre zarar vereceğini itiraf etti.

“Bu adamlar bu yüzeylerde (Pant, Jaiswal ve Gill'de) nasıl vuruş yapılacağını gösterdiler, önde olmanız ve proaktif olmanız gerekiyor, son 3-4 yıldır bu tür sahalarda oynuyoruz, nasıl oynanacağını biliyoruz ( ve iyi oynayın). Ancak bu seri başarılı olamadı ve bu, kolektif olarak iyi performans göstermemize zarar verecek ve bu kayıpların nedeni de bu,” diye bitirdi Rohit.

Bu makalede bahsedilen konular