Rohit Sharma'nın Dışarı Çıkma ve Vurma Özgürlüğüne Sahip Olması Mumbai Kızılderilileri İçin Faydalı Olacak: Aaron Finch

amazing

New member
Kaptanlık yükünü omuzlarından alan Rohit Sharma, eski Avustralya T20 kaptanı Aaron Finch'e göre beş kez şampiyon olan Mumbai Kızılderililerine yardımcı olacak çok fazla özgürlükle oynayabilecek. Hardik Pandya bu sezon MI'a liderlik edecek ve takımı beş IPL şampiyonluğuna taşıyan Rohit'in yerine geçecek. Star Sports'un Gösteri Maçı sırasında Finch, “Rohit için zorluk, Hindistan ve Mumbai'de yıllar boyunca pek çok kez yaptığı gibi, sadece dışarı çıkıp vuruşu başlatmak olacağını düşünüyorum. Bu onun omuzları için bir silinme olabilir” dedi. Plan.

“Sürekli bir takımın kaptanlığını yaptığınızda, gittiğiniz her yerde takımın kaptanı olursunuz. Buna kendinizi çok kaptırabilirsiniz, bu yüzden artık dışarı çıkma ve vuruş yapma özgürlüğüne sahip olmak kişisel olarak onun ve Mumbai Kızılderilileri için faydalı olacaktır.”

İki kez eski şampiyon olan Kolkata Knight Riders, son yarışı yedinci sırada tamamlamıştı ve Finch, Avustralyalı tempo oyuncusu Mitchell Starc'ın eklenmesiyle bu kez iyi bir gösteri ortaya koyabileceklerini umuyor.

Finch, “KKR'nin geçen yılki performansını (performansını) geliştireceğini düşünüyorum, geçen yıl en iyi durumda değildiler. Ancak Shreyas'ın (Iyer'in) sakatlık bulutunun turnuva boyunca ne kadar etki yarattığını görmek ilginç olurdu” dedi. Kolkata Knight Riders da dahil olmak üzere sekiz kadar IPL takımında yer aldı.

“Mitchell Starc'ı herhangi bir T20 takımına eklediğinizde daha iyi olacaksınız, yeni topu öne doğru savurma yeteneği çok değerli wicket'ler sağlayacak… ve oyun için çok önemli olan güç oyununda. Ve , ölüm bowlingi de kesinlikle olağanüstü.” Hindistan'ın eski çok yönlü oyuncusu Irfan Pathan, Sunrisers Hyderabad'ın, Avustralya'daki başarılarının ardından bu sezon kaptanlık dizginlerini Pat Cummins'e verebileceğini hissetti.

Cummins, geçen Kasım ayında Avustralya'yı 50'den fazla Dünya Kupası şampiyonluğuna taşıdı ve ülkesi adına Dünya Test Şampiyonası tacını da kazandı.

“Sunrisers Haydarabad, Pat Cummins'in son iki sezondaki ivmesinden yararlanıyor; bu ivme, ister ICC 50'den fazla Dünya Kupası ve WTC finali olsun, ister uluslararası seviyedeki performansı olsun,” dedi.

“Benim şüphem, IPL rakamlarının o kadar da iyi olmadığı, IPL'de sekiz buçuk tasarruflu olduğu; bu da birinci sınıf bir hızlı bowling oyuncusu için oldukça yüksek.

“Umarım bu bir sezon içinde değişebilir, dolayısıyla Sunrisers Hyderabad onun gelip takımı zafere taşıyabileceğini umuyor, ki bunu bir süredir elde edemediler. Ama kesinlikle T20 kriketinin farklı bir form olduğunu düşünüyorum. 50 over ve Test kriketiyle karşılaştırıldığında oyun.”

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular