“Rohit Sharma Savaşmalı…”: Eski Hindistan Yıldızının 'Emeklilik' Konuşmasında Büyük Mesajı

amazing

New member

Avustralya ve Hindistan arasındaki Sidney Kriket Sahası'nda düzenlenen Border-Gavaskar Trophy 2024'ün beşinci ve son Testi öncesinde, eski çok yönlü oyuncu İrfan Pathan, devam eden serinin tamamlanmasının ardından kaptan Rohit Sharma'nın emekli olmasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. “Benim kişisel görüşüme göre, Rohit Sharma bu aşamadan kurtulmalı. Onun bu aşamadan çıkmasını istemiyorum. O, Hint kriket için yeterince şey yaptı ve eminim ki bu durumu tersine çevirebilecek yeteneğe sahiptir. “Serinin son ve önemli test maçı ve deneyimin işe yaraması gerekiyor. İrfan Pathan, X'te yaptığı paylaşımda, alınması gereken kararlar diziden sonra ortaya çıkmalı” diye yazdı.

Benim kişisel görüşüme göre Rohit Sharma bu aşamadan kurtulmalı. Onun bu işin içinden çıkmasını istemiyorum. Hint kriket için yeterince şey yaptı ve eminim ki bu durumu tersine çevirebilecek yeteneğe sahiptir. Bu, serinin son ve önemli bir test maçıdır ve sona erme zamanı gelmeli…

— İrfan Pathan (@IrfanPathan) 2 Ocak 2025
Günün erken saatlerinde kaynaklar, Rohit Sharma'nın Sidney'de Avustralya'ya karşı oynayacağı beşinci Test maçında dinlenmesinin beklendiğini ve Jasprit Bumrah'ın BGT serisinin son maçında lider olacağını söyledi.

Sabah başantrenörü Gautam Gambhir, Sydney Cricket Ground'da sahayı değerlendirdikten sonra ilk 11'in maçtan önce açıklanacağını söyledi.

Gambhir, “Her birey hangi alanlarda çalışması gerektiğini bilir. Ülkeniz için oynadığınızda elinizden gelenin en iyisini yapmak istersiniz. Bence bir oyuncu ile antrenör arasındaki tartışmalar özel kalmalı ve soyunma odasıyla sınırlı kalmalı.” dedi. maç öncesi basın toplantısı.

37 yaşındaki oyuncunun basın toplantısına katılmaması nedeniyle Rohit'in Sidney Testi'ndeki 11'de yer alıp almayacağı sorulduğunda Gambhir, kaptanla ilgili her şeyin yolunda olduğuna dair güvence verdi.

Gambhir, “Rohit ile her şey yolunda ve sahayı değerlendirdikten sonra yarın 11'i açıklayacağız. Soyunma odamızda bir ana konuşma yaptık; bir sonraki testi nasıl kazanacağımız, çünkü bu bizim için çok önemli.” dedi.

Beşinci ve son Sınır-Gavaskar Testi Cuma günü başlıyor ve Avustralya 2-1 önde.

Hindistan'ın Dünya Test Şampiyonası Finali umutlarını canlı tutmak için Sidney Test maçını kazanması gerekiyor ve aynı zamanda Haziran ayında Lord's için yerini garantilemek için Avustralya'nın Sri Lanka'daki iki Test maçından hiçbirini kazanmamasına ihtiyacı olacak.

Bu makalede bahsedilen konular