Rohit Sharma, Axar Patel'in tanıtımının arkasındaki Masterplan'ı KL Rahul ve Hardik Pandya'nın önünde açıklıyor

amazing

New member

Kaptan Rohit Sharma Perşembe günü, Hint takımının Şampiyonlar Kupası'nın önünde denemek ve başarmak istediklerini belirli bir şey olmadığını, ancak Nagpur'daki ilk OD'de İngiltere'ye karşı yaptıkları gibi tüm kutuları işaretlemeye devam etmek için vahşi göründüğünü söyledi. 221/3'ten 235/6'ya düştüğünde mütevazı bir 249 koşu kovalamacasının sonuna doğru küçük bir hıçkırık engelleyen Hindistan, dört küçük bir galibiyetle 1-0 öne geçmek için mükemmel bir gösteri yaptı. “Genel olarak bir ekip olarak, bir ekip olarak, doğru şeyleri olabildiğince sık yapmaya devam ettiğimizden emin olmamızı istiyorum. Denemek ve başarmak istediğimiz özel bir şey yok,” dedi Rohit maçtan sonra yayıncıya.

Diyerek şöyle devam etti: “Bowling, vuruş ve bunun gibi şeyler açısından işaretlenmiş her kutuyu denemek istiyoruz. Sonunda küçük kapı küçük kapılarımız olmamam gerektiğini hissettim, ancak bugün bunu yapmayı başardık.”

Heer, “Arı iyi olurdu, ama yine de çocuklar çanak çömlekçilerine baskı yapmaya çalışıyorlar ve bunun gibi şeyleri yaparken olabilir.” Dedi.

Rohit, takımın neredeyse altı ay sonra ODI maçında oynadığı göz önüne alındığında Hindistan'ın performansından memnun olduğunu söyledi.

“Oldukça mutluyum çünkü hepimiz bu formatı oynamaktan uzun süre geldiğimizi biliyorduk, bu yüzden mümkün olduğunca çabuk yeniden toplanmamız ve yapılması gereken şeyleri altüst etmek bizim için ithal oldu.” Dedi.

“Bu, oyuna geri dönmeniz gereken biraz daha uzun bir formattır. İşler sizden biraz uzaklaşmaya başladığında, bunun kaza uzak tutacağı anlamına gelmez.

“İşleri geri çekmeye ve tam olarak ne yaptığımızı denemelisiniz. Oradaki tüm çanak çömlekçilerine çok fazla kredi, herkes bu performansa girdi ve bunu devam ettirmemiz için ithal ve gerekli.

Rohit, Axar Patel'i 47-top 52 için övdü.

“Ortada bir solak istiyoruz. Sol eline geçecek birkaç (İngiltere) iplikçisi olduğunu biliyoruz ve orada bir sol elden çıkmasını istedik.” Dedi.

“Axar, yıllar boyunca, özellikle yarasa ile bir kriket oyuncusu olduğunu gördük ve bunu bugün tekrar görmeliyiz.”

Maç kazanan bir 87 puan alan Shubman Gill, Hindistan 19/2'e düşürüldüğünde kovalamaca erken düşmemenin ithal edildiğini söyledi.

“(Ben sadece olumlu olmaya çalışıyordum. Yeni topla neredeyse çanak çömlekçileri için biraz vardı. İyi kriket atışları oynayın.” Dedi.

İngiltere kaptanı Jos Buttler, bu turda tekrar bir yığın içinde küçük kapıları kaybetti ve bazı koşuların kendi tarafına yardım edeceğini söyledi.

Buttler, “Power oyununda harika bir başlangıç yaptık ama küçük kapıları serbest bırakıyoruz. 40-50 koşu, küçük kapı sonuna doğru oynadığı şekilde kullanışlı olabilirdi.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular