Rishabh Pant ile Rekabette Sanju Samson, Ishan Kishan'ın Dürüst Cevabı

amazing

New member
Ishan Kishan'ın dosya fotoğrafı© BCCI/Sportzpics

Hindistan takımına tekrar girmeyi hedefleyen Ishan Kishan, üç formatta da takımdaki yerini ve merkez sözleşmesini kaybettiği çalkantılı bir 6 aylık dönemden sonra geri dönüş yolculuğuna başladı. Geçtiğimiz yılın Aralık ayından beri Hindistan için oynamayan Ishan, özellikle Rishabh Pant ve Sanju Samson gibi oyuncuların son zamanlarda gösterdiği form göz önüne alındığında, Hint takımı içindeki rekabet hakkında konuştu ve T20 Dünya Kupası 2024 için seçicilerin onayını aldı. Samson, Jitesh Sharma ve Dhruv Jurel, Zimbabve serisinde de Ishan'a tercih edildi.

Indian Express ile yaptığı bir sohbette Ishan, Pant'ın ulusal takıma geri dönüşünü ve bunu da bir şekilde yapmasını görmekten çok mutlu olduğunu söyledi. 'Rekabet' söz konusu olduğunda, Kishan başkalarına meydan okumaya hazır ve üç formatta da takımda geri dönüş yapmayı umuyor.

“Rishabh'ı tekrar aksiyonda görmek yüreklendiriciydi. Rekabet söz konusu olduğunda, zorlukları seversiniz ve tüm kaliteli kriketçilerle rekabet ettiğinizde, bu oyununuzu geliştirir. Ve sonra başardığınızda, onu hak ettiğinizi hissedersiniz. Kolay olmayacağını biliyorum. Ancak rekabetin size o tatmin duygusunu verdiğini hissediyorum. Bundan zevk alıyorum. Bu konuda hiçbir stres almıyorum,” dedi gazeteye.

Milli takıma dair hedeflerini de dile getiren İshan, daha önce olduğu gibi şimdi de üç formatta kendini gördüğünü söyledi.

“Kendimi üç formatta da oynarken görüyorum. T20I'larda, ODI'larda ve Testlerde de iyi performans gösterdim. Üç formatın da bir parçası olmak istiyorum” dedi.

“Kendimi formda tutup yaklaşan turnuvalara hazırlanacağım. Gelecek hakkında çok fazla düşünmüyorum. Şimdiki zamanda kalmak istiyorum. Şu anda, sadece altı ay önce olduğumdan daha iyi ve farklı bir oyuncu olmaya odaklandım. Birkaç yenilikçi vuruş ve kale tutma üzerinde çalışacağım. Bunlar önemli şeyler, geçmişte ne olduğunu ve gelecekte ne olacağını düşünmekten ziyade. Yerel sezonun başlamasını bekliyorum. Jharkhand için iyi işler yapmak istiyorum ve sonra görelim,” diye ekledi.

Bu makalede bahsi geçen konular