Rinku Singh Devasa 100m Ben Dwarshuis’i Altı Atla Çekiyor, Kalabalık Çılgına Dönüyor. Kol saati

amazing

New member
Rinku Singh iş başında© AFP

Hindistan Takımı 175 hedefini başarıyla savundu ve Cuma günü Raipur’da düzenlenen dördüncü T20I’de Avustralya’ya karşı 20 turluk bir zafer kaydetti. Bu galibiyetle ev sahibi ekip, 5 maçlık seride 3-1’lik tartışmasız üstünlük elde etti. Hindistan’ın galibiyetinin ana mimarları, 29 toptan 46 gol atan vurucu Rinku Singh ve üç önemli kaleyi alan çok yönlü Axar Patel’di. Rinku, hızlı bir vuruş yapmanın yanı sıra, çarpıcı sınırları ve altılı vuruşlarıyla Raipur taraftarını da eğlendirdi.

Hindistan’ın 13. vuruşunda Rinku, Ben Dwarshuis’e devasa bir altılık sayı attı. Rinku kıvrımın dışına çıktı ve topun 100 metrelik dev bir altılı için doğrudan kalabalığa doğru gitmesiyle uzun mesafeli bölgeye şut attı.

Çok önce Rinku, Matthew Short’u üçüncü adama altılı vuruşla vurmuştu, bu da Hintli kaptan Suryakumar Yadav’ı bile etkilemişti.

25 yaşındaki oyuncu dört sınırı ve iki altıyı kırarken Rinku’nun vuruşlarını izlemek tüm Hintli taraftarlar için büyük bir zevkti.

Dwarshuis’e karşı güçlü altılısından bahseden Rinku, takım arkadaşı Jitesh Sharma’ya muhteşem yanıt verdi.

Rinku, BCCI.TV tarafından yayınlanan bir Haberda Jitesh Sharma’ya “Seninle spor yaptığımı, iyi beslendiğimi biliyorsun. Ben de ağırlık kaldırmayı seviyorum, bu yüzden içimde doğal bir güç var” dedi.

Maça gelen Rinku, 29 topla 46 sayıya ulaşırken, Jitesh Sharma 19 topun 35’ini parçaladı, ardından Avustralya, konuk takımın önce bowling oynamayı seçmesinin ardından Hindistan’ı dokuzda 174’te durdurmak için işleri geri çekti.

Cevap olarak Avustralya, 20 over’ın yedisinde 154 ile sınırlandırıldı; çünkü Hindistan, maçın bitimine kala 3-1’lik tartışmasız bir üstünlük sağladı. Matthew Wade 23 topun 36’sında oyun dışı kaldı.

(PTI Girişli)

Bu makalede bahsedilen konular