Rakiplerin Vuruş Videoları Nasıl Gidilir? R Ashwin “Arkadaş Olun…” Diyor

amazing

New member
Hint kriket takımının spinneri Ravichandran Ashwin© AFP

Kıdemli Hint kriket takımı spinner'ı Ravichandran Ashwin, antrenman sırasında rakip vurucuların görüntülerini elde etmek için ara sıra medya çalışanlarıyla arkadaş olduğunu açıkladı. Perşembe günü Dharamsala'da 100. Test maçını oynayacak olan Ashwin, bu stratejiyi 2020-21 Border Gavaskar Trophy'de Avustralya'ya karşı nasıl kullandığını hatırlıyor. 3 maçta 12 kaleyi aldı ve bu üç maçta Steve Smith ve Marnus Labuschagne'yi birçok kez oyundan atmayı başardı. Ashwin, taktiğinin rakip üzerinde baskı kurma konusunda da son derece faydalı olduğunu sözlerine ekledi.

“Bazen medya çalışanlarıyla arkadaş oluyorum ve vurucuların filelerde antrenman yaptığı sırada arka taraftan görüntüler alıyorum. Avustralya'ya gittiğimde, Marnus ve Smith'in ayaklarını kullanıp filelere geri döndüğü durumlar oldu. Gerçekten işe yarıyor çünkü insanların çok güvensiz olduğunu düşünüyorum. Onlara sahip olduğunuzu öğrendikleri anda savaşın yarısını kazanıyorsunuz” dedi Jio Cinema'ya.

Ashwin ayrıca İngiltere ve Avustralyalı kriketçilere spin bowlinge karşı hazırlıklarından dolayı övgüde bulundu.

“İngiltere ve Avustralya'nın spinlere karşı bazı durumlarda bizimkinden çok daha iyi vuruş yaptığını hissediyorum çünkü bunun çok sert bir mücadele olduğunu biliyorlar, bu yüzden yıl boyunca, bizim dikiş ve sıçrama oynamaya hazırlandığımız gibi, onlar da spin oynamaya hazırlanıyorlar.” Ashwin ekledi.

100. Testini oynamadan önce Ashwin, bowling oynamayı sevdiği oyuncular olarak üç ünlü vurucuyu seçti.

Ashwin, 2011 yılında Test kriketinde ilk kez sahneye çıktığından beri, Alastair Cook gibi en yetenekli vuruculara ve kriket dünyasının tanık olduğu çok daha fazlasına karşı çok sayıda savaşa katıldı.

Ashwin, bowling oynamayı sevdiği oyuncular olarak Avustralya'nın zanaatkarı Steve Smith'i, Yeni Zelanda'nın usta vurucusu Kane Williamson'ı ve İngiltere'nin yetenekli yıldızı Joe Root'u seçti.

“Steven Smith'le bowling oynamayı çok sevdim. [Kane] Williamson ve Joe Root. ESPNcricinfo'dan alıntılanan Ashwin, “Onlar şu anda dünyanın en iyi vurucularından bazıları” dedi.

(ANI girişleriyle)

Bu makalede bahsedilen konular