Rahul Dravid, IPL 2025'te Rajasthan Royals için önemli bir soruna dikkat çekiyor: “Biraz acı çektik …”

amazing

New member

Cuma günü Rajasthan Royals baş antrenörü Rahul Dravid, Death Bowling'in devam eden IPL'deki franchise için endişe kaynağı olduğunu itiraf etti. RR, Gujarat Titans ve Delhi Capitals'a karşı son iki maçında son beşte 70'den fazla koşu sızdırdı. “Ölüm bowlingimizle biraz acı çektik. Son beşte, son oyunda 77'yi kabul ettik. Oyun daha önce 72'yi kabul ettik.

Dravid, Lucknow Super Giants'a karşı maçlarının arifesinde, “Bence bu bizim için biraz daha iyi olmalıyız, yürütmede biraz daha fazla çalışarak planlarımız oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Bu becerilerin icrası etrafında daha fazla.” Dedi.

Kraliyet ailesi, Cumartesi günü süper devlere karşı üç maç kaybetme çizgisini durdurmak için umutsuz olacaklar ve inning'lerin arka ucundaki çanak çömlekçilerinin daha iyi bir performansı bu hedefe ulaşmada uzun bir yol kat edebilir.

“Örneğin, son beşte 57-60 tür bir şey kabul edilebilir olsa bile, şimdi neredeyse bir norm haline geldi.

Diyerek şöyle devam etti: “Üzerinde çalışmamız gerektiğini düşündüğüm iki-üç ekstra sınır oldu ve daha iyi olmalıyız. Ama daha çok bir yürütme sorunu. Bence kalite orada.” Sandeep Sharma'yı Jofra Archer'ın önünde DC'ye karşı Super Over için kullanma kararı ve böylece Riyan Parag ve Shimron Hetmyer'i ne gönderecekti, ancak Dravid bu sezon takım tarafından yapılan çağrıların sahipliğini aldı.

Dravid, “Kararlar benim tarafımdan alınıyor ve Sanju Samson bunun ayrılmaz bir parçası ve diğer antrenörlerimiz ve analist ekibimizle istişare.” Dedi.

“Kimse uzmanların bile yaptığı her kararın işe yaradığını ve doğru olduğunu iddia etmiyor. Ama gerçeğe saygı duyuyorum ve etrafımda bu kararları vermede beni destekleyen ekibimden çok eminim.

“Jofra ve Sandeep'teki özel olanla ilgili olarak Sandeep, güvendiğimiz bir şeydir. Fantastik bir dışkıyı bowling yapıyor. Bu turnuvada tüm zor denizcilikleri bowling yaptı. Ve onu destekledik ve destekliyoruz, bu koşullarda sahip olduğu becerilerle bu koşullarda bizim için doğru bowling yaptık.” Üstte yeni kombinasyon ve böylece spin saldırıları ile.

Dravid, “Bak, öyle değil.” Dedi. Açılış ortaklığımızı görürseniz, bize oldukça iyi performanslar verdiler. Yashasvi ve Sanju iyi oynuyorlar. Son oyunda bile bize patlayıcı başlangıçta verdiler.

“Olmayan bir şekilde, Sanju'nun bir yaralanması vardı ve acı çekmesi gerekiyordu. Bunun dönüm noktası olduğunu söylemeyeceğim çünkü diğer meyvelere güven duyduk. Ama kesin, büyük bir ortaklık verdiler.

“Diğer oyunculara (Ashwin ve Chahal) gelince, her takımla her büyük müzayedede olur. Her zaman aynı takımı almazsınız, bazen değişime ihtiyacınız vardır, bazen bu değişiklik zorlanır.

“Açık artırmaların bazı kuralları var ve konuyu takip etmelisiniz. Sadece istediğiniz oyuncuları seçtiğiniz bir devlet ekibi gibi değil.

Bu makalede belirtilen konular