“'Q' önde değil …”: RCB'nin playoff kalifikasyonuna güvenen eski Hindistan yıldızı

amazing

New member

Büyük hitlerden tırnak ısırma dramasına kadar her şeye sahip olan yüksek oktanlı bir çatışmada, kraliyet rakipleri Bengaluru (RCB), devam eden Hint Premier Ligi (IPL) 2025'te son zamanlarda bir gerilim filmi (CSK) 2025'te kahramanlar. (55) ve patlayıcı Romario Shepherd (53*). Buna karşılık Chennai, Ayush Mhatre'nin sansasyonel 94 ve Ravindra Jadeja'dan (77*) geç bir blitz tarafından yönetilen şiddetli bir kovalamaca monte etti, ancak agonizce kısa düştü, ünlü bir galibiyetten sadece bir sınır.

Yalnızca Jiohotar'da konuşan Jiostar uzmanı Aakash Chopra, RCB'nin yeniden canlanması ve son Four'u yapmanın büyüyen chancanlarını ağırladı.

Chopra, “14 maç ligimiz olduğu için her zaman olmadı, play-off'lara ulaşmayan 16 puanla takımlar var.”

“Bu noktada, elbette, beş takım 18'i bitirebilir, ancak 16'sı sonunda yeterli olmalıdır. Şimdi bir ve iki noktaya bakarlar ve kalifikasyonu gerçek değildir. 'Q' henüz adın önünde değil, ama zaten orada olduğunu hissediyorum,” Hey Satenaid.

Chopra, RCB'nin kadro derinliğine ve temel yokluğun üstesinden gelme yeteneğine övgüde bulundu.

“Bunun kolayca kazanacağınız bir oyun olduğunu düşündün ve sonra Phil Salt ve Josh Hazlewood'u kaybediyorsunuz. Ama 'Sorun değil, efendim' diyorsunuz. Phil Salt yoksa, Jacob Bethell'im var.

Gerçekten de, maç tanımlayan altıncı bir şekilde teslim eden, iki küçük kapı alıp sadece koşuları kabul eden, momentumu RCB'nin lehine sıkıca kaydıran Lungi ngidi idi.

“O zaman Yash Dayal sonunda sinirlerini tutar. Suyash altıncı kaplar, Ngidi iki küçük kapı alır, bir hat-trick üzerindedir ve sadece bu kadar koşar,” Chopra Contin.

“Bu, yıldızların benim için hizalandığına inanmaya başladığınız zamandır.”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Bu makalede belirtilen konular