Prithvi Shaw, Mumbai'nin Syed Mushtaq Ali Kupasında Büyük Kovalamacasında 'Fitness' Eleştirmenlerini Quickfire Knock ile Kapattı

amazing

New member
Prithvi Shaw, Mumbai'ye kovalamacasında güçlü bir temel sağlamak için sadece 26 topa 49'unu vurdu.© X (Twitter)

Kondisyon standartlarının düşmesiyle ilgili tartışmaların ortasında yıldız vurucu Prithvi Shaw, Çarşamba günü Syed Mushtaq Ali Trophy çeyrek finalinde Mumbai'nin Vidarbha'yı yenmesine yardımcı olmak için hızlı bir vuruşla forma geri döndü. Son zamanlarda kondisyonu nedeniyle şiddetli eleştirilere maruz kalan Shaw, 222 turluk kovalamaca sırasında Mumbai'ye güçlü bir temel sağlamak için sadece 26 topa 49 top attı. Beş 4 ve dört 6 atarak 188.46 ile Mumbai'nin yedek dört topla hedefe ulaşmasını sağladı. Bu, Shaw'un geçen ay Hindistan Premier Ligi (IPL) 2025 Mega Açık Artırmasında satılmamasının ardından geldi.

Shaw'un vuruşu, IPL müzayedesinde teklif verenlerin ilgisini çekmeyi başaramayan açılış oyuncusu için büyük bir rahatlama oldu.

Son zamanlarda eski Hindistan kriket oyuncusu Pravin Amre, Shaw'u spor salonunda ve ağlarda sert sahalar koymadığı için eleştirdi. Delhi Capitals'ta Shaw'la birlikte çalışan Amre de vurucuyu “kendi düşmanı” olarak nitelendirdi ve kendisine yardım etmezse kimsenin ona yardım edemeyeceğini söyledi.

“Dürüst olmak gerekirse, istediğimiz şey onun 10 kilo vermesi ve maça fit bir hale gelmesi. Onu durduran şey ise kondisyonudur. Kimsenin kriket yeteneğinden şüphesi yok. O Allah vergisi ama sorun şu ki, o onun kriket yeteneğidir. Artık kimsenin onu motive edebileceğini düşünmüyorum. Herkes denedi ve bence artık kendini motive etmesi gerekiyor. Eğer zor bir dönemden geçiyorsan, git ve hem salona hem de filelere vur. ” Amre Hintlilere söyledi İfade etmek.

Amre ayrıca Shaw'un oyunundaki teknik kusurlara da dikkat çekerek, aşırı kilolu olması nedeniyle vücut hareketinin ve vuruş oyununun nasıl etkilendiğini açıkladı.

“Ama onun durumunda bu süre çok uzundu ve biz de bundan endişeleniyoruz. Artık buradan ters yöne gitmemesi gerekiyor. O artık bir yetişkin, dürüst olmak gerekirse, şu anda kendine yardım etmesi gerekiyor. O El-göz koordinasyonu iyi ancak bu zamanlama için uygun ayak hareketlerine sahip olması gerekiyor. Vücut ağırlığından dolayı ağırlığı aktaramıyor, ayakları doğru pozisyonda hareket etmiyor. kondisyonu üzerinde çalışmasını istiyorum” diye açıkladı.

Bu makalede bahsedilen konular