“Onun Yorumu En Kötüsü”: Ian Chappell-Ian Botham, 40 Yıllık Rekabetlerini Yeniden Ateşliyor

amazing

New member
Ian Chappell ve Ian Botham© AFP

Kriket, Virat Kohli ve AB de Villiers, Virender Sehwag ve Sachin Tendulkar ve daha birçok saha dışı arkadaşlığa yol açan centilmenlerin oyunu olarak görülüyor. İyi bağlar kurmanın yanı sıra kriket, sadece sahada değil saha dışında da bazı sert rekabetler yaratmasıyla bilinir. Böyle rezil bir rekabet, 1977’den beri arası pek iyi olmayan eski İngiltere çok yönlü Ian Botham ile eski Avustralya kaptanı Ian Chappell arasındadır. uzun süredir devam eden husumetlerini bir kez daha alevlendirdi.

Özellikle, her iki oyuncu da Melbourne’daki bir barda bir münakaşaya karıştı. Chappell, Botham’ın kendisine kırık bir camla vurmaya çalıştığını iddia ederken, Botham iddiayı yalanladı. Kriket oyuncusu olarak başarılı dönemlerinin ardından, her iki oyuncu da artık kendilerini ünlü yorumcular olarak kabul ettirdiler.

Channel 9 belgeseli The Longest Feud için konuşan Chappell, rekabetlerine biraz ışık tuttu ve Botham’ın yorumunu “en kötüsü” olarak nitelendirdi.

“‘Neden barışmıyorsun’ diyen arkadaşlarım oldu ve ben de ‘Öncelikle söylediği yalanlar için özür dilemek istiyorsa bunu kabul ederim ama neden barışıp arkadaş olayım’ dedim. Fox Sports’a konuşan Chappell, “Hiçbir ortak yanım olmayan bir adamla, onun yorumu uzun vadeli yorumcuların en kötüsü, onun ilgi alanlarına ilgi duymuyorum ve onunla konuşacak hiçbir şeyim yok” dedi. .

“Başka bir deyişle, onunla otursaydım, bu benim için çok sıkıcı olurdu ve neden kendimi buna katlamak isteyeyim? Bu, muhtemelen onunla oturmanın ne kadar eğlenceli olduğunun bir göstergesidir. Diş hekiminin matkabını orada oturmaya tercih ettim. Adamla aynı ismin dışında hiçbir ortak noktam yok ve tamam, muhtemelen ikimiz de sağlak oynadık” diye ekledi.

Bu yazıda bahsedilen konular