“Onu Kapatamıyorum”: Faf du Plessis’in Kasırga Vuruşundan Sonra Suryakumar Yadav İçin Nihai Övgüsü

amazing

New member
Bombay:

Mumbai Kızılderilileri kaptanı Rohit Sharma, kendi takımı da dahil olmak üzere çoğu takımın devam eden IPL’de risk aldığını ve onlara zengin temettüler ödediğini düşünüyor. Salı günü Royal Challengers Bangalore, MI tarafından belirlenen 200 koşuluk zorlu bir hedefi kovalarken, 16.3 fazla ile eve döndü. “Onları 200’ün altında sınırladık. Harika bir çabaydı, 220 veya daha fazla olabilirdi. Güvenli skorun ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. 200’ün üzerinde gördüğümüz son dört maçta gol oldu. Takımların çoğu risk alıyorlar ve çıkıyorlar.

Maç sonrası sunumda Rohit, “Vurucular risk alıyor ve 200’den fazla skor peşinde koşuyor. Vurucuların zihniyeti takım için özel bir şey yapmaktır ve bu da ortaya çıkıyor,” dedi.

Rohit, Uttarakhand tempolu oyuncusu Akash Madhwal da dahil olmak üzere ekibinin yıldız oyuncularını övdü “Bu iyi bir adım. Kendinizi uygularsanız koşu yapabilirsiniz. Bu dört adam iyi oynadı. Akash (Madhwal) geçen yıl da bizimleydi. yetenek seti. Ona bir rol vermek istedik. Kendinden oldukça emin. Uttarkand ekibine liderlik ediyor. Hangi alana ihtiyacı olduğunu biliyor.”

RCB kaptanı Faf du Plessis, 20 tur eksik olduklarını hissetti.

“Bence en az 20, bu sezon şu ana kadar küçük kapıların bağlamı, MI’nın vuruş dizilişiyle 220’nin altında herhangi bir şey. Güçlü bir taraf, derin vuruşlar. İnnings), çok hayal kırıklığına uğradım” dedi.

Du Plessis, Suryakumar Yadav’ın MI için 35 top 83 sayılık vuruşuna hayran kaldı.

“(SKY) O en iyilerden biri, harekete geçtiğinde bowling oynamak gerçekten zor. O kadar çok seçenek var ki onu engelleyemezsin. (Siraj) Harikaydı, T20 kriketinin doğası gereği bowling oyuncuları baskı altında olacak.” … Canavarın doğası bu, uzun vuruş dizilişleri ve adamlar çıkıp olumlu oynayacak” dedi.

()

Bu yazıda bahsedilen konular