“Nefrete Şaşırmadım…”: Hindistan’ın T20 Dünya Kupası ödüllü yıldızı Robin Uthappa Trollenmek Üzerine

amazing

New member
Robin Uthappa, Hindistan’ın 2007 T20 Dünya Kupası kazanan takımının önemli bir üyesiydi. Ayrıca Chennai Super Kings, Rajasthan Royals, Kolkata Knight Riders, Royal Challengers Bangalore dahil olmak üzere birçok IPL franchise’ında oynadı. 2021 IPL unvanını kazanan Chennai Super Kings takımının bir parçasıydı ve aynı zamanda 2014’te Gautam Gambhir’in kaptanlığı altında şampiyonluğu kazanan Kolkata Knight Riders takımının ayrılmaz bir parçasıydı. Şimdi Hint kriketinden emekli oldu. Uthappa, yabancı franchise liglerinde mücadele ederken, IPL’nin resmi yayıncılarında da uzmandır.

Salı gecesi Uthappa duygusal bir gönderi tweetledi: “Benim deneyimim nedeniyle burada aldığım nefrete şaşırmadım. Hepinize barış ve sevgi!!”

BENİM deneyimim için burada aldığım nefrete şaşırmadım. Hepinize barış ve sevgiler!!

— Robin Aiyuda Uthappa (@robbieuthappa) 23 Mayıs 2023
Tweet’in içeriği net olmasa da, birkaç Twitter kullanıcısı, Utahppa’nın fırsat bulsa CSK’nın oynamak isteyeceği IPL franchise’ı olacağını söyledikten sonra yüzleşmek zorunda kaldığı trollemenin bir sonucu olarak buna dikkat çekti. . Görünüşe göre açıklama, oynadığı diğer takımların taraftarları arasında pek iyi gitmedi.

Jio Cinema’da “IPL’de oynamayacağım çünkü Hint kriketinden çoktan emekli olacağım. “Tekrar oynayabilseydim, CSK adamı, eller aşağı!” dedi.

“Tekrar oynayabilirsem CSK’da oynarım”

Robin Uthappa, Anant Tyagi ile hayranların sorularını yanıtlarken bazı büyük açıklamalarda bulunuyor. #İçerdekiler #TATIPL aksiyon CANLI & ÜCRETSİZ olarak devam ediyor #JioCinema #IPLonJioCinema pic.twitter.com/woSfw5DsJ0

— JioCinema (@JioCinema) 23 Mayıs 2023
Robin Uthappa’nın “Hadi gidelim @ChennaiIPL!! #yellove” yazan tweet’lerinden birinde bir Twitter kullanıcısı şöyle yazdı: “Bro, Chennai ile bir-iki sezon oynadı ve ruhunu sattı, onun Kkr’ı böyle desteklediğini hiç görmemiştim.”

Uthappa, bu tweet’e yanıt olarak şunları yazdı: “Sadakat ve saygı, bir verme ve almadır arkadaşım !!”

Sadakat ve saygı bir vermek ve almaktır arkadaşım!!

— Robin Aiyuda Uthappa (@robbieuthappa) 23 Mayıs 2023
Sanırım bu tweetleri işaret ediyor pic.twitter.com/QlZhOFFBad

— Vinoth Chellan (@vinothchellan) 23 Mayıs 2023
Uthappa’yı hedef alan birkaç tweet daha vardı.

Bu yazıda bahsedilen konular