MS Dhoni birçok hayata dokunmuş bir kişidir. MS Dhoni, 2000’li yılların başında Ranchi’den çıkıp Hindistan kriket takımına geçtiği ve ardından 2007 T20 Kriket Dünya Kupası ve 2011 ODI Kriket Dünya Kupası’nda takımı zaferlere taşıdığı andan itibaren, MS Dhoni bu takımın figürlerinden biri oldu. Muhtemelen en çok hayran kitlesine sahip olan Hint kriketidir. Onun Hindistan Premier Ligi’ndeki (IPL) başarıları da ortada. Chennai Super Kings’i 2023 baskısı da dahil olmak üzere beş şampiyonluğa taşıdı.
Bu kadar başarıya rağmen MS Dhoni’nin hayata karşı tutumu konuşmaya değer. Bunun güzel bir örneği, sosyal medyada geniş çapta paylaşılan son Haberdur.
İnteraktif bir oturumdan alınan Haberda sunucu MS Dhoni’ye şunu soruyor: “Bu açlık canlı mı? Değilse, bugün hayatta sizin için önemli olan ne?”
“En başından beri ‘İnsanlar beni iyi bir kriketçi olarak hatırlamalı’ fikrine sıcak bakmıyordum. Her zaman ‘İyi bir insan olarak anılmak istiyorum’ dedim. İyi bir insan olmak istiyorsanız, bu ölene kadar sürecek bir süreç,” diye yanıtladı MS Dhoni.
X’te (eski adıyla Twitter) yeni tribün fotoğrafını paylaşan Mumbai Kriket Birliği (MCA), koltukların Hindistan’ın 2011 Dünya Kupası’ndaki zaferinin anısına özel olarak tasarlanmış bir kabinin parçası olduğunu duyurdu. Ayrıca kabinin “2011 Dünya Kupası Zaferi Anıt Standı” olarak adlandırıldığını da açıkladılar.
2011 yılında MS Dhoni, Mumbai’deki Wankhede Stadyumu’nda Sri Lanka’ya karşı oynanan Dünya Kupası finalinde önden liderlik yapmıştı. Mavi Giyen Adamlar, ODI Dünya Kupası’nı ikinci kez kaldırmak için 275 koşu hedefini kovalarken, 79 topta 91’ini yenemediği için Maçın Oyuncusu oldu.
Bu makalede bahsedilen konular
Bu kadar başarıya rağmen MS Dhoni’nin hayata karşı tutumu konuşmaya değer. Bunun güzel bir örneği, sosyal medyada geniş çapta paylaşılan son Haberdur.
İnteraktif bir oturumdan alınan Haberda sunucu MS Dhoni’ye şunu soruyor: “Bu açlık canlı mı? Değilse, bugün hayatta sizin için önemli olan ne?”
“En başından beri ‘İnsanlar beni iyi bir kriketçi olarak hatırlamalı’ fikrine sıcak bakmıyordum. Her zaman ‘İyi bir insan olarak anılmak istiyorum’ dedim. İyi bir insan olmak istiyorsanız, bu ölene kadar sürecek bir süreç,” diye yanıtladı MS Dhoni.
Bu arada, Mahendra Singh Dhoni’nin 2011’de Dünya Kupası’nı kazanan altılısının sahaya çıktığı Mumbai’deki Wankhede Stadyumu’ndaki iki koltuk, taraftarlar için yeniden tasarlandı ve özel bir dokunuş eklendi.İnsanların beni iyi bir insan olarak hatırlamasını istiyorum!! – @msdhoni pic.twitter.com/CHxa4mnPkl
— DIPTI MSDIAN (@Diptiranjan_7) 26 Ekim 2023
X’te (eski adıyla Twitter) yeni tribün fotoğrafını paylaşan Mumbai Kriket Birliği (MCA), koltukların Hindistan’ın 2011 Dünya Kupası’ndaki zaferinin anısına özel olarak tasarlanmış bir kabinin parçası olduğunu duyurdu. Ayrıca kabinin “2011 Dünya Kupası Zaferi Anıt Standı” olarak adlandırıldığını da açıkladılar.
Özel koltukların etrafında Dünya Kupası’nın replika kupaları ve Haberin Detaylarıda 2011 kupasıyla poz veren Hindistan takımının fotoğrafı yer alıyor. MCA, gönderinin başlığında “MS Dhoni’nin 2011 ODI Dünya Kupası’nı kazandığı altı galibiyetin Wankhede Stadyumu’nda olduğu iki koltuk her kriket hayranı için sonsuza kadar sembolik kalacak” diye yazdı.MS Dhoni’nin 2011 ODI Dünya Kupası’nı kazandığı altı galibiyetin Wankhede Stadyumu’na çıktığı iki koltuk, her kriket hayranı için sonsuza dek sembolik bir yer olacak #MCA #MumbaiCricket #HintKriketi #Wankhede #BCCI pic.twitter.com/HM2uFhLz1F
— Mumbai Kriket Birliği (MCA) (@MumbaiCricAssoc) 20 Ekim 2023
2011 yılında MS Dhoni, Mumbai’deki Wankhede Stadyumu’nda Sri Lanka’ya karşı oynanan Dünya Kupası finalinde önden liderlik yapmıştı. Mavi Giyen Adamlar, ODI Dünya Kupası’nı ikinci kez kaldırmak için 275 koşu hedefini kovalarken, 79 topta 91’ini yenemediği için Maçın Oyuncusu oldu.
Bu makalede bahsedilen konular