Mitchell Starc, Yashasvi Jaiswal'in Perth'teki “Çok Yavaş Geliyor” Kızağının Ardındaki Gerçeği Ortaya Çıkardı

amazing

New member
Mitchell Starc ve Yashasvi Jaiswal, Perth'te kızakla yarıştı© AFP

Hindistan Takımı, seri açılışında Avustralya'yı 295 sayılık bir farkla rahat bir şekilde yenerek Perth'te kazanma yollarına geri döndü. Topa sahip turistlerin yıldızı Jasprit Bumrah olurken, Yashasvi Jaiswal, Avustralya'nın öldürücü tempo atağına karşı dimdik ayakta durmayı başaran en iyi vurucu oyuncular arasında yer aldı. Maç sırasında Jaiswal ile Avustralya'nın sol kolu Mitchell Starc arasında eğlenceli bir kızak da yaşandı. İkisi arasındaki düellolardan birinde Jaiswal'in Starc'a teslimatlarının çok yavaş geldiğini söylediği duyuldu. Ancak Avustralyalı yıldız hikayeye yeni bir boyut kazandırdı.

Hindistan'a karşı pembe top testinin başlamasından önce Starc, Jaiswal'in teslimatlarının kendisine “çok yavaş” geldiğini söylediğini bile duymadığını öne sürdü.

“Aslında çok yavaş bowling oynadığımı söylediğini duymadım. Bugünlerde insanlara pek bir şey söylemiyorum. Eskiden dönmüş olabilirim ama şimdi bir şekilde devam ediyorum. O fiske vuruşu oynadım ve sanırım hemen hemen aynı topu fırlattım ve o da topu savundu, atışın nerede olduğunu sordum ve bana güldü. “cricket.com.au tarafından Starc'ın söylediği aktarıldı.

Perth'teki gündüz-gece testinin başlangıcında Starc, maçın ilk atışında Hindistan yıldızını oyundan çıkararak Jaiswal'den intikam almayı başardı. Jaiswal, Avustralyalı Pacer tarafından LBW'den ihraç edildi ve kraliyet ördeğiyle karşı karşıya kaldı.

Jaiswal'den gelen kızak, Avustralyalı yıldız Perth Testinin ilk vuruşunda vuruş yaparken Starc'ın Hintli tempo oyuncusu Harshit Rana'ya söylediği sözlerin bir sonucuydu.

Harshit, Harshit'i birkaç keskin fedai ile test ettikten sonra Starc, “Senden daha hızlı bowling oynuyorum Harshit ve uzun bir hafızam var” demişti.

Starc, gündüz-gece testinde Jaiswal'e karşı 1-0 öndeyken, Hindistan'ın açılışının maçın geri kalan günlerinde nasıl toparlandığını görmek ilginç olurdu.

Bu makalede bahsedilen konular