Mitchell Marsh, T20I'ler ve Yeni Zelanda Karşısındaki Avustralya'nın En İyi Siparişini Açıkladı

amazing

New member

Yeni Zelanda'ya karşı T20I serisi öncesinde Avustralya T20I kaptanı Mitchell Marsh, takımın en iyi vuruş sırasını açıkladı. Marsh, kendisinin üçüncü vuruşu yaptığı ve Travis Head ile David Warner'ın vuruşlara başladığı ilk üç sıranın “büyük ölçüde hazır” olduğunu açıkladı. Bu üçlü, önceki yıllarda olağanüstü bir işbirliği ve performans sergileyerek yaklaşan Dünya Kupası'ndaki sorumlulukları konusunda belirsizliğe çok az yer bıraktı. Ve Glenn Maxwell'in Batı Hint Adaları'na karşı 55 toptan unutulmaz 120 top ve Tim David'in aynı T20I kampanyasındaki altı toptaki istikrarlı katkıları da dahil olmak üzere dördüncü sıradaki son başarısı göz önüne alındığında, Avustralya'nın en üst sıralaması Haziran ayında yapılacak Dünya Kupası öncesinde iyi kurulmuş gibi görünüyor.

Takımının planları sorulduğunda “üst sıramızın oldukça hazır” olduğunu kabul etmesine rağmen Marsh, Yeni Zelanda'daki 15 kişilik kadrodan çok azının önümüzdeki altı gün içinde üç maçın tamamını oynamasının beklendiğini belirtti ve bu konuda herhangi bir ipucu vermedi. muhtemel orta dereceli kadro. Ancak Steve Smith'in pozisyonunu açıklamadı.

“Bunu öğrenmeniz gerekecek, kura atışında takımımızı açıklayacağız. Muhtemelen geçmişte yaptıklarından farklı pozisyonlarda vuruş yapan bazı oyuncular olacak, ama sonuçta biz seriyi kazanmak için buradayız. Ben Son 18 ayda üç vuruş yaptım, bu yüzden başlangıçta orada olacağım. Ve açıkçası Heady ve Davey Warner son dönemde bizim için muhteşemdiler, bu yüzden bunların ilk üçe gireceğini zannediyorum,” 32 yaşındaki oyuncunun bu sözleri cricket.com.au tarafından aktarıldı.

Marsh, Avustralya'nın vuruş derinliğinin onları sürekli olarak atak yapmaya devam edecek bir konuma getireceğini düşünüyor.

“Vuruş şeklimizin devam etme yeteneğimiz açısından gerçekten etkileyici olduğunu düşündüm. Erken kaleleri kaybettiğimiz anlar oldu ama bizden istediğim şeylerden biri ne olursa olsun becerimizi desteklediğimizden emin olmak. “Ne. Bu bazen çirkin görünebilir, ancak sekiz veya dokuza kadar vuruş yapabilen ve sopayla gerçekten baskı uygulayabilen bir takımımız olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Seri 21-25 Şubat tarihleri arasında oynanacak ve ardından 29 Şubat'ta başlayacak iki maçlık bir Test serisi takip edecek. Bu, Avustralya tarafının heyecanla beklenen T20 Dünya Kupası öncesindeki son ikili serisi olacak. Batı Hint Adaları ve Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşir.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu makalede bahsedilen konular